Lite nytt

God kväll!

Här är det kväll för länge sedan och det som väntar nu är kudden. Har lyssnat lite på spotify i öronen och jag kan inte slita mig men jag måste för imorn är en ny jobbvecka på restaurang Euphoria som vi öppnade portarna till förra veckan.

Idag har det blivit lite shopping. Det blev ett par vinterskor till Heiley och två par toppar till mig vilket verkligen behövdes!.
Veckorna går

Hej vänner!
Ni får ursäkta dålig uppdatering men jag har långt ifrån mått bra så blogglusten finns inte alls. Nu mår jag lite bättre men har illamående till och från och vila försöker jag göra när det finns tillfälle.

Jag är nu i vecka 9+3 eller inne i vecka 10 som man också säger. Jag tycker jag börjar få liten liten mage men den har inte fått sin tydliga hårdhet ännu.
Jag var hos barnmorskan för information i fredags vilket kändes meningslöst. Allt visste man ju redan om vad gäller kost och vad som händer om man röker och dricker alkohol under graviditeten. Jag dricker ju aldrig och har aldrig haft en cigg i munnen så det kändes onödigt.

Nu har jag bokat tid för tidigt ultraljud den 18 okt som jag längtar såå mycket till:-). Inte förrän då blir det verkligt.

Hoppas ni haft en underbar tid under tiden jag varit borta.

Kram på er
Tröttare än trötast

Hej på er !
 
Här har min gravidtrötthet slagit till på riktigt allvar!. Jag orkar knappt någonting på dagarna längre och jag har tur som än så länge kan sova lite under tiden Heiley är på dagis men snart börjar jag jobba och då är det slut på vilan. Det är konstigt vad man glömmer bort hur det är att vara gravid. Visst vet man att man blir trött, hängig, ilamående etc men man glömmer verkligen hur illa det verkligen är. Jag hoppas den värsta tröttheten släpper snart.
 
Det är svårt och tro att jag snart kommer att bli 2 barnsmamma och det kommer nog ta ett bra tag innan jag verkligen förstår att det är så. Jag är nu i vecka 6+3 (vecka 7) och magen börjar redan växa!. Iallafall så känns och ser den välidgt spänd ut så gavid ser jag garanterat ut att vara haha. Jag längtar till första ultraljudet så jag verkligen ser att det ligger en liten där inne och att det är ett litet hjärta som tickar. Innan man vet det så tror man att det inte gör det. Vi pratar en hel del om namn nu och vi tror till 80% att vi spikat namnet om det blir en ficka. Jag kommer dock inte avslöja det och jag ska försöka hålla det hemligt tills den lill* kommer.
 
Jag har egentligen inte så mycket och prata om idag, dagarna går och jag försker vila så mycket jag kan. Jag får helt enkelt avsluta detta inlägg med detta.
 
kram på er!Sjukling

Sitter här hemma med en sjukling. Det är tredje gången hon sover idag och hon är väldigt nere, sitter bara i soffan och tittar på twilight.

Därför har det inte hänt så mycket här hemma idag. Mormor och morfar kom förbi förut och fikade och heiley var inte ens sugen på daimtårta, det är ovanligt kan jag säga. Nu ligger hon i soffan med sin favisfilt och nannar igen.

Hör av mig senare.
Inget vidare :(

Hej vänner!
 
Jag har haft ett par riktigt jobbiga dagar och därför har det varit dåligt med uppdatering här. Jag har haft en sån extrem trötthet så jag har tagit tillfället i akt att sova när Heiley varit på dagis. Illamåendet har dessutom kommit som ett brev på posten (precis som förra graviditeten). Det är absolut värst på morgonen och ibland på natten om jag vakar. Jag har börjat ha kex på sidan av sängen ifall jag vaknar och blir hungrig (vilket på natten resulterar i att jag blir ilamående). Det är dock värst på morgonen och idag kräktes jag för första gången.
 
Den här dagen har varit värst av alla dagar vad gäller både trätthet och illamående. Illamåendet började i natt och gick inte över förrän vid lunchtid. Jag var dessutom så trött idag att jag var nära att somna ifrån Heiley sittandes i soffan när jag hade hämtat henne. Då kände jag att jag var tvungen att göra något och tog mig n kopp kaffe (vanligt) istället för min koffeinfria jag har börjat dricka nu under graviditeten. Då piggande jag faktiskt till och kunde avsluta dagen med att duscha mig och Heiley, byta sängkläder, hänga tvätt, dammsuga och moppa golvet på nedrevåningen.
 
Ikväll åt jag ett rejält kvällsmål bestående av två hela ostfrallor med ost och grönsaker så jag hoppas jag får stå mig hela natten, känner ja mig själv lär jag inte göra det för nu för tiden är jag hungrig OFTA!.
 
Jag har ni bokat mina första Barnmorsebesök. Det blir inte färrän den 28 sep men tiden går ju så fort så jag kommer nog inte hinna fundera så mycket på det. Snart tänkte vi också boka tid i Linköping på Storken för ett könsbestämmande ultraljud. Ja vi vill vara väl förberedda innan den lilla kommer:). Imorn går jag in i vecka 7 :).
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen men ni får sova så gott!
 
Mammas finis serverade mat till mamma idag som hon "lagat". Efter det blev det kaffe:). Min fina älskling, du är så duktig!.Overall 2012

Hejhej!
 
Hoppas ni haft en skön helg runt om i Sverige!. Vi har haft en lugn och skön helg och hela 3 dagar var Andreas ledig så det var riktigt skönt!.
 
I fredags var vi ju på en shoppingrunda och försökte hitta lite höstfint till Heiley. Då framförallt till dagis då det känns so att det mesta som hänger i Heileys garderob är linnen, T-shirts och 3/4 leggins och det känns lite för ruggigt för det nu. Det blev lite baströjor i form av långärmade T-shirts och en snygg klänning från Lindex. Ett par leggins fick vi med oss hem också och dom var verkligen pricen över iet under rundan för dom var så mjuka och sköna!, lite luddiga på insidan gjorde att dom blev härligt höstiga och sköna. Nu har vi även köpt en overall till dagis som vi köpte på Name It. Enligt hon i kassan har den blivit bättre sedan förra året då den ska stå emot väta mycket bättre så det var ju positivt!.
 
Det här blev det till skruttan:
 


Dessa supersköna leggins!
 
 
 Baby jogger vagnar

God kväll där hemm
och förlåt för dålig uppdatering men det har verkligen varit så skönt och bara ta det lugnt och umgås lite med familjen.
 
Idag var vi inne en sväng till stan och kollade lite på vagnar. En så länge är det ju väldigt tidigt och tänka på vagn men det enda vi egentligen inte har är vagn och bilstol så lite planering och eftertanke vill vi ju ha. Vi har ju i dagsläget en Baby jogger city mini och vi har varit grymt nöjda med den!. Alla bungaboofans kan slänga sig i väggen! för babyjogger är nåde en smidig, lätt och snygg vagn som passar till alla tillfällen. Vill man inte ha en just city mini så kan man alltid köpa en GT, City Elite, City versa eller en City Select. Sedan har dom specialvagnar för dom är är hurtiga och är ute och springer mycket som Summit XT, Fit och Pod för 1 eller 2 barn.
 
Nu har vi blivit grymt intresserade av City mini GT double som är en lite "lyxigare" och bekvämare vagn än vanliga City minin. Bla har den 8,5 tums däck så den är lättare att ta sig fram på grus etc med, dessutom en höj och sänkbart handtag, fjädring i däcken för en skönare känska, och vaderade säten för bekvämligheten. Annars är den precis likadan som city minin. Den andra vagnen vi står mellan är en vanlig City mini fast i bouble då den är billigare och finns i fler färger än GT'n. Båda är grymt snygga. Det som är bra med baby jogger är att man kan ta bort klädseln och tvätta den!, det är inte dumt alls!. 
 
Det är så smidigt för oss att köpa en av samma märke som vi redan har för då kan vi flytta över liggdelen från syskonvagnen till singelvagnen om bara jag och bebisen ska ut och gå.
 
 

 City Mini GT Double 
 


City mini Double
 
City minin med liggdel:)
 
 
Den här snyggingen har vi idag:
 
 
 
Vilken vagn det blir i slutänden får tiden utvisa:)
 
 

Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0