Jag lever!

Var inte oroliga!, har bara haft en hel del att göra den sista veckan på semestern. Vi har nämligen börjat renovera vår lägenhet genom att måla om. Vi har hunnit måla om i vardagsrummet och har halva sovrummet kvar, sedan ska vi även måla om i hallen och lägga golv i sovrummet men det kommer bli lite senare för vi vill måla om i sovrummet och i hallen först.

Inte nog med det har vi varit på landet från Torsdag till fredag (idag) och träffade 2 av våra vänner som vi alltid träffar 1-2 gånger om året (vi bor på tre olika platser och därav inte så ofta). De har haft ett band i ihop så de har alltid bandträffar som sagt 1-2 gånger om året och denna gång var vi i Jonas föräldrars lantställe utanför Linköping och hade riktigt trevligt. Bilder kommer ajg lägga upp de närmsta dagarna men nu är klockan bra mycket så jag orkar faktiskt inte skriva mer.

Pga av fullt upp den senaste veckan har jag ännu inte hunnit med att träna, vi vill hinna måla så mycket som möjligt innan vi börjar jobba igen på Måndag då vår semester är slut.


En bild från i morse, nyvaken på landet i full färd att dricka min proteindrink:). Visst har man sexiga kläder:P hihi

Vi hörs imorn!

kram


Don't drink and drive!!!!

Hej vänner!

Nu sitter jag här med mitt kaffe sedo att snart gå till gymmet, ska jag vara riktigt ärlig är jag inte alls sugen men förhoppningsvis kommer det ändra sig. Eftersom det inte blev 4 pass denna vecka känner jag att jag iallafall behöver köra 3 pass. Kommer därför att lägga ihop bröst och rygg idag och hinner ajg kommer jag köra lite mage också.

Igår var jag och andy på en 4 timmar lång handledarutbildning på trafikskolan som var riktigt intressant. Vi pratade om en hel del blandade saker bla om högerregeln, cirkulationsplats, trötthet, droger och en del om hur man som handledare bör vara för att vara en så bra handledare som möjligt. Vi kollade även på en film om vad som kan hända om man dricker alkohol i samband med bilkörning och filmen var från verkligheten. Det var sånna brutala krockar de visade och med extremt ljud fick det mig nästan att börja gråta.

Bilar som kapas av på mitten, bilar som slängs in i träd i 110km i timmen, folk som blir påkörda och flyger ett 20 tal meter, och en massa blod. Det var ritkigt hämskt!. Nu vet jag att jag ALDRIGT som bliförare kommer köra rattfull efter att ha sett den filmen. Jag tror att även om vi männiksor vet riskerna med att dricka alkohol och samtidigt köra bil så tror folk att "det händer inte mig" men hur vanligt är det inte med rattfulla som blir dödade i trafiken varje år pga av rattfyllon?!, samtidigt som man själv svävar i livsfara. Jag tror alla behöver se liknade filmer för att verkligen förstå vad som faktiskt kan hända!.


Bild lånad på google

Vi pratade även en del om hur man kan köra Eco driving dvs hur man kör för att minska bränslekostnaderna och samtidigt skona miljön genom att bara släppa gasen utan att koppla vid raksträckor eller innan korsningar stängs bränslet av helt och du kör helt gratis!. På så sätt kan man spara flera många många tusenlappar på längre sikt. Billigt och framförallt miljövänligt!.

Inte nog med handledarutbildningen så har jag fått förfrågan av en kille på http://www.bodynytt.se/ om jag vill vara med och spela in en profilfilm, för tillfället finns personer som Linda Fodor, Natalie Allam, Marina Richardson, Catharina Wettermark, Johan Ederer,pierre chamoun med. Jag blev verkligen smickrad av denna förfrågan och självklart kommer jag ställa upp!. Vi har ännu inte bokat in en tid för det men vi diskuterar:) så snart får ni se mig där också:).

Ne he nu sla jag planera lite inför,mitt pass men vi hörs senare!

p.s: Jag har skrivit på ett kontrakt på vägverkets hemsida där jag lovar att aldrig köra påverkad och att jag försöker förhindra att andra gör det. Gör det du med! http://www22.vv.se/ddd2_templates/Page____23041.aspx




Då kanske det var dags igen

Hej allihop!

Jag har varit lite dålig på att uppdatera men jag har haft mina skäl. Igår mådde jag allt annat än bra då jag hade grym huvudvärk nästan hela dagen+ halsont så det blev inget gym igår. Jag hade inte hunnit gymma endå för vi fick besök av en mäklare som skulle värdera vår lägenhet. Vi har nämligen bestämt oss för att börja kolla lite på hus då vi båda längtar till att få ha en egen tomt att vistas på. grilla,sola, äta frukost i trädgården och bara slappa och ha det skönt. Just nu kollar vi bara runt för att se vad som finns och vi har inget direkt mål än så länge att köpa något, vi vill vara 100% säkra på det hus vi köper verkligen är vårt drömhus.

Så vi värderade iallafall lägenheten igår för att se vad den var värd, det skadar ju aldrig om man säger så och så ska vi måla om lite här hemma och fixa lite för att få upp den i värde innan vi ev köper ett hus.

Vi var på vår första visning igår som var ett litet hus på 70kvm med ett loft på 10kvm och 2 gäststugor med 20+10 i vardera. Det var ett grymt fint hus där de renoverat hela huset och byggt till en altan på hela 90kvm!. Det ligger ca 1,3 mil från norrköping 200meter från vattnet, hur mysigt är inte det!.

Men som sagt vi får se, vi vill inte kasta oss in i något då husköp kräver en hel del tid, men också kostnader så vi vill verkligen vara säkra när vi väl slår till:).

Inte nog med det så efter visningen mådde jag bara värre, huvudet blev värre och jag har börjat nysa en hel del. I natt var det värsta, vaknade med fruktansvärda smärtor i magen och mådde så illa att jag inte viste hur jag skulle ligga. Det slutade med att jag kräktes som en gris. När jag väl somnade om vaknade jag ännu en gång vid 8 tiden i morse och kräktes ännu en gång. Nu känns magen väldigt ihålig och jag känner mig fortfarande seg så vi får se om det blir träning senare ikväll annars hoppar jag den även idag det beror på hur jag mår senare.

Idag ska vi storhandla och inhandla färg till vardagsrummet, vi kommer måla helt vitt med en ljusgrön fondvägg. Tror det kommer bli riktigt fint så länge vi hittar rätt nyans för det är ju det absolut viktigaste :). Därefter ska vi slita med oss andys låsta cykel till en låssmed då vi tappat hans nyckel så vi kommer kopiera en ny men då det fanns massor med olika kombinationer av nycklar med just den koden vi har så valde vi att slita med oss hela cykeln. Ska bli kul att börja cykla igen, min cykel har varit trasig i ca 1 år nu så det är på tiden att vi kommer ut nu när vi äntligen lagat den.

Vi hörs!


Huset vi kollade på igår:)




Onsdagens träningspass

Hej där!

Då var dagens pass avklarat och för att sumera passet blev det ett rätt segt pass, jag hade liksom inte energin där riktigt vilket också märktes av väldigt tydligt. Jag var ganska ofokuserad dessutom men jag tror min dåliga energi beror på att jag hamnade i säng vid 02 igår!. Satt uppe och pluggade på bonniers trafikskola och därefter gjorde jag ett litet offseason kostschema som tog en liten stund att konstruera.

Klev sedan upp vid 9 för att äta min gamla vanliga frukost bestående av min grymt goda proteinsmootie med blåbär och en smörgås med ost och en knäckemacka. Därefter trog vi som sagt till gymmet. Det var så himla varmt i gymmet så svetten forsade hehe.

Trots min dåliga energi så gjorde jag ett PB igen i bensparken på en 4:a på 68kg:). Jag har verkligen blivit stark i den övningen och det är riktigt kul för jag har alltid varit svag i den övningen tidigare. Träningsvärken i ryggen sitter fortfande i vilket gjorde att jag inte kunde lassa på ordentligt i knäböjen (blev i smith) men jag körde både pyramid och droppset i de flesta övningarna så jag blev riktigt mör i både armar och ben:).

Nu har jag ätit min goda lunch som blev lite sen pga av träningen men ack så god den var!. Var på lite mixhumör så jag tog det jag hade och slängde ihop och det blev detta:



Kött och Grönsaksgryta med röda linser

slängde ihop följande:
Lök
morötter
vitkål
paprika
grönsaksbuljong
vatten
lite lättsockrad ketschup
röda linser
köttfärs 5%
olika kryddor

Detta blev en riktigt mastig som blev rätt stark då jag hade chili men vill man ha en mild gryta går det bra att ta bort och krydda med valfria kryddor. Kommer lägga upp recept på den på www.metrobloggen.se/liljascafe .


Bilder från dagens pass



Det går framåt!

Hej i blåsvädret!
 
Dagens träningspass gick precis som igår väldigt bra!. Att han andy med sig under passen är mycket bättre än att vara själv då jag vet att jag kan lassa på mycket mer än om jag är själv. Idag blev det axlar och passet tog 1,5 timme, detta pga av att vi kör varannat set och detta tar i regel lite längre tid än om man kör själv. Kreatinet tror jag hjälper mig väldigt mycket när det gäller energin under passet för trots att passet tog 1,5 timme kände jag inte den enorma tröttheten som vanligtvis infinner sig bara efter ca 2 set. Detta gjorde att passet blev lika effektivt både i början och efter passet vilket är jätteskönt!.

Det blev mycket droppset idag. Jag orkar inte redovisa vikter etc men jag körde först pyramid dvs stegvis öka vikterna, därefter kör jag 3 set på en tyngsta vikten och därefter droppset och detta blir ca 2-3 beroende lite på. Så mina axlar var lagom möra när jag sedan kom hem då det blev  totalt 6-7 övningar.

Nu har vi dessuto varit på lite ärenden nämligen inhandlat ett mickstativ till andy och varit och planerat utbildningen hos körskolan så nu har jag alla mina 18 lektioner utspridda under 3 månader. Så den 21 oktober har jag gjort lilla uppkörningen och därefter är det ev teoriprov och uppkörning kvar ,om jag inte väljer att göra den innan lilla uppkörningen det märks då. Så förhoppningsvis har jag körkort i mitten av november:), lagom tills vintern börjar (jättekul! *not!*).

Min första körlektion kommer att börja 24 augusti och alla mina körlektioner kommer att vara 180min långa då de har lagt ihop 2 lektioner på 40 min var då det tycker det blir effektivast så och dessutom hinner man ju köra mycket längre:).

Nu är det bara och plugga på så ögonen blöder, det kommer bli tidiga mornar för mig sedan då vi klämt ihop alla körlektioner innan jobbet.

Nu blir det lite kaffe och plugg....vi hörs!




Ny vecka!

Då var det ännu en ny vecka med nya möjligheter. Veckans första träningspass är snart på G men först måste jag dricka lite kaffe och lägga upp träningsplaneringen. Det är faktiskt också en sak som jag blivit beroende av, det är just det här med träningsplanering vid varje pass. Jag har väldigt svårt att gå till gymmet utan att ha planerat det minsta, då blir det lätt att bli stående och undra vad man ska göra. För man en noga planering kan man gå tillbaka och kolla om det är någon övning som man inte kört på ett bra tag och på så sätt få övningsvariation. Samtidigt kan man även se vilka vikter man tagit och om man blivit starkare. Skriver man dessutom några rader om hur passet gick och kanske fundera över varför det gick dåligt respektive bra för att vid ett senare tillfälle göra på ett annat sätt för att få bättre resultat av träningen.

Det är inte alltid jag blickar tillbaka på förgångna pass men det är alltid bra att ha det dokumenterat ifall man skulle behöva.

Dagens tips från mig är därför att föra träningsdagbok, den kan egentligen se ut precis hur man vill, body har bla träningsdagböcker som är färdiga och behöver bara fylla i set, reps och vikt medans jag har ett lite snyggare A5 block. Då kan man skriva precis vad man vill och ställa upp precis hur man vill för det viktigaste är ju att man själv förstår vad man skriver:). Boken tar jag alltid med mig till träningen och vill man kan man dessutom klistra fast en bild på ens största förebild på boken för att få lite inspiration om så behövs:).

Nu åter till dagens träning. Egentligen var det mening att köra ben och armar idag då jag inte orkade köra 2 pass igår. Dock har jag sån extrem träningsvärk i hela ryggen att jag tror jag hoppar ben idag och kör axlar istället som jag egentligen skulle kört då det är måndag. Nu måste jag fixa kaffe och senare ska jag iväg till trafikskolan och göra planeringen som de väntar på att få lägga upp.

Vi hörs iallafall sedan!


En stor förebild för mig är den ursnygga Erika, hon har en grym fysik och med sina 159cm bara 1 cm längre än mig :). (hoppas det inte gjorde något att jag lånade en bild av dig?)


Krossad rygg!

God dag igen!

Då har man varit på gymmet för ett rygg och magpass vilket tog emot bra mycket, mådde lite illa på väg dit men jag gick dit endå då jag tänkte att det kanske går över. Det gjorde det men jag hade en lite konstig magkänsla men det kan bero på att jag var ganska hungrig när jag gick till gymmet. När jag väl var där hade jag bestämt mig för ett riktigt tungt pass och det blev det!.Jag kände mig riktigt stark, dock var jag lite ofokuserad ibland men det påverkade inte träningen nämnvärt. Jag hade sånt grym kontakt i de flesta övningar jag körde idag vilket är ovanligt men åhhh så skönt!.

Latsdrag:
Var min första övning och redan i uppvärmningen kände jag vilken grym kontakt jag hade, jag kände att ryggen verkligen jobbade ordentligt och då blir det ju genast roligare och träna:). det blev 55kg*2 set+ 1set på 48kg och 3 uppvärmningsset.

Marklyft:
Det var grymt länge sedan jag körde marklyft och därför trodde jag först att jag skulle få nöja mig med lätta vikter men jag trodde fel. Som ni vet är mitt PB 90kg ich idag körde jag 80kg*3reps utan något större problem. Trots så pass mycket vila och vila från marklyften så var jag fortfarande hyfsat stark och det gläder mig :).

Lats smalt grepp:

48kg*3set

Enarmsrodd:
Inga fantasivikter här inte men jag då jag inte ville förstöra kontakten fick det bli ganska lätta vikter 18kg*3set

Stångrodd:
Denna övning blev bara i form av några pumpset då det var min sista övning 30*3set.

Dessutom blev det 2 övningar för mage.

Nu är jag lagom mör och för att sammanfatta var det ett superbra pass!, får se om jag hinner med ett till pass senare då jag måste käka först och så skulle det behövas städa här hemma, dammråttorna har nämligen tagit över vårt hem!.

kram!







Snart gymmet

Snart är det dags för dagens pass vilket kommer att bli rygg och mage. Egentligen har jag ett pass kvar den här veckan och OM jag orkar kommer jag köra det passet lite senare ikväll för då har jag kört igenom hela kroppen denna vecka. Mitt andra pass kommer då ev att bli ben och armar, mycket beror på hur trött jag blir i ryggen. Om det är så att det inte blir ett andra pass kommer jag endå gå dit och köra lite cardio då andy ska dit. Jag känner mig riktigt seg och lite smått ont i halsen har jag dessutom men jag kommer trotsa och ta den risken.

igår blev det födelsedag hela dagen!, Kiwi fyllde nämligen 2 år igår!, min stora flicka!. På något sätt tror jag hon märkte det för hon vägrade att bli lämnad ensam då hon satt igång och skälla direkt om vi gick utan henne. Det blev ett roligt litet firande, hon fick några packet av både oss och mina föräldrar och av oss fick hon ett nytt halsband, ett vitt med 2 rader glittrande pärlor om glittar jättefint i solen. Hon har haft många liknande tidigare och de är verkligen superbra kvalite!. Dessutom fick hon en ny tröja/klänning som hon var grymt söt i. Inte nog med det fick hon godiskorvar, chokladben (för hundar), och torkad kyckling (även det för hundar). Av mina föräldrar fick hin grisöron och tugggodispinnar. Inte nog med det så köpte vi tårta till både Kiwi och mina föräldrar då de hade bröllopsdag. Kiwi blev väldigt glad för sin gräddtårta med hallon:).


Kiwis nya klänning! från grissly 259:-



Hennes nya halsband från Grissly 289:-

Nehe nu blir det snart gymmet, ska svälja lite kosttillskott och fixa dagens träningsplanering och dricka upp mitt kaffe. Vi hörs senare!



Bokning klar!

Det var ett tag sedan jag skrev sist men det har varit ett så skönt väder att jag inte velat sitta framför datorn, ärligt talat har man inte heller varit så motiverad till träning heller. Nu har man bara 2 veckor kvar av semestern så det gäller att ta vara på värmen när den väl är här :).

Hur som helst så har jag nu bokat in en handledarutbildning som jag och Andy ska gå på den 25 juli. Därefter ska bara ansökan om handledare skickas in sedan är det fritt fram att övningsköra!:). Jag pluggade teori flera timmar igår och idag ska jag till skolan och lägga upp min utbildning utefter mig:) så förhoppningsis har man körkort snart hihi. Jag sitter och funderar mycket på hur jag ska lägga upp min planering i höst efter semestern då jag nu pluggar körkort+ ska jobba heltid väldigt snart+ träningen. Jag vill prioritera körkortet då det faktiskt är något man betalar ganska mycket pengar på, dessutom vill man ju ha det så snart som möjligt så det gäller att plugga. Jag kommer heller inte hinna träna på morgonen då vilket jag gjort under våren eftersom jag började 11.

Det gäller att planera lite mer men jag kommer nog bara träna 3 pass under hösten och 2 pass kommer jag antagligen lägga på helgen och ett på en vardag så kan jag plugga varje dag efter jobbet. Det är nog det lättaste men vi får se.

Idag tänkte vi åka och sola och ev bada, först blir det lite käk dvs sallad och grillspett :P.

Vi hörs kram!




Beroendeframkallande och motivationshöjare

God morgon läsare!

Här sitter jag med min morgondrink i magen som idag bestod av ca 1,5dl lättmjölk, 1dl frysta blåbär, 1 skorpa chokladprotein och isbitar. Mina jorgubbar har nu tagit slut så då får jag nöja mig med blåbär men det gör inget för det var grymt gott även med blåbär. Mina drinkar har nu blivit ett beroende och är herliga för mig, jag klarar inte en dag utan dom då det är så gott att sitta och sörpla i sig drinken via ett sugrör, hur gott som helst!. Dessutom innehåller vitaminer och antioxidanter och det är ju ett extra + i kanten. Till drinken blev det 1 havreknäcke med 2 skivor 15% ost:).


Min fantastiska morgon proteindrink

Idag är det vila från styrkan och ska jag vara riktigt ärlig så saknar jag faktiskt den, det känns konstigt och vila nu när jag faktiskt har fått tillbaka mycket av min motivation. Dock ska jag inte träna pga av att jag har hög motivation för jag vet hur lätt det är att träna "för mycket" och innan man vet ordet av har man fått motivationen i fotknölarna pga av det. Det är ju trotsallt det nybörjare gör fel när de börjar träna, först är motivationen 100% och man bestämmer sig för att träna 7 dagar i veckan, de kör på tok för hårt och inom 1 månad slutar de helt och träna pga av att de tagit i för mycket.

Nu är ju jag långt ifrån nybörjare men motivationen ska man vara försiktig med ändå och det är trotsallt viktigt att inte bränna ut sig. Därför blir det vila för mig idag som planerat, ev om jag känner för det blir det en långpromenad på 1 mil senare ikväll för att ändå röra lite på mig. Nu känns det iallafall som att jag kommit in bra i träningen efter vilan och träningsvärken sitter där den ska dvs i axlar och bröst så jag knappt kan röra axlar och bröst hihi.

Idag skiner solen massor så jag tänkte gå ut på balkongen och läsa körkortsteori nu, satt minst 2 timmar igår och pluggade och jag tycker det är såååå roligt.

Nu ska jag ut och sedan blir det att hälsa på föräldrarna som bpr 100 meter bort :)...kram kram




Nu är jag på G!

Tjohoooo!!

Just nu känns det som att allt i mitt liv går åt det håller jag vill, iallafall det mesta. Idag tex så fick jag mitt efterlängtade körkortsbevis så nu kan jag övningsköra helt lagligt hehe:). En sak saknas dock och det är handledarutbildningen men den ska vi boka snarast så vi kan sätta igång med övningskörningen för det är ju endå det roligaste:).


Träningen tuffar dessutom på i bra takt, jag tror jag börjar komma in i den ingen efter att ha haft en jobbig period utan träning. Jag ska dock inte ropa hej för tidigt men det är ialalfall så det känns.

Veckan andra pass idag och det blev bröst, det könns som det var länge sedan jag körde det. Bara därför ville andy piska mig lite extra hårt så i slutet blev det droppset till total failure så mina bröst skakade tom i slutet, sved som eld men oj så skönt det var. Dock är det inte direkt skönt längre då den känslan gått över i träningsvärk som gör RIKTIGT ont. Jag kan knappt "krama" mig själv då tuttarna är i vägen haha.

Öningarna blev dessa.

Bänkpress
35kg*3set

Hantelpress
18,5kg*1set total 3set

flyes hantlar
8,5*2 set totalt 4set

stående flyes i cabel
18,5*3set totalt 4set

pec dec
droppset med totalt 6 set med max 27kg i 3set därefter droppset

Det var bra länge sedan som jag körde bänkpress men jag kör gärna den övningen om jag har andy med mig men det är tyvärr ganska sällan då vi ofta tränar olika tider om vi jobbar. Som ni vet våfar jag inte körda den själv annars utan brukar nöja mig med bänkpress i cable i så fall. Även idag hade jag bra med energi under passen vilket känns otroligt skönt, det beror kanske på kreatinet som jag börjat använda igen?. Styrkan kunde varit bättre men det går ju alltid upp och ner och nästa vecka går det säkert mycket bättre.

Imorn är det vila från träningen men ev blir det en långpromenad istället.

Nu ska jag plugga körkortsteori...kram kram


Från segdag till aktiv dag

God kväll! Hoppas ni haft en fantastisk dag för det har jag haft!, konstigt nog har solen vågat sig fram på himlen vilket var ett tag sedan sist. Här har det regnat hur mycket som helst sedan sista värmen vilket var ca 1-1,5 vecka sedan. Det regnar juförsej i hela landet och säkert mycket mer än det gjort här men det är tillräckligt nu om man säger så.

Igår som ni vet hade jag en av de sämre dagarna. Jag var seg, trött och orkade verkligen ingenting. Idag har det vänt från att ha varit en seg dag till att ha blivit en riktigt aktiv dag för både mig och Andy. Jag vaknade si sådär vid 9-9,15 sådär och åt min frukost och kollade på några rederietavsnitt där det var dags för dagens första pass dvs axlar!. Jag bara älskar riktigt breda axlar så jag jobbar verkligen hårt för att de ska bli större, likaså ryggen.

Det var ett riktigt bra pass måste jag säga, en av de bästa faktiskt. Jag hade ordentligt med motivation och energi hela passet ut och försökte köra så tungt jag bara kunde med lite hjälp av andy. Övningarna blev dessa:

Hantelpress
3set uppvärming+ 13,5kg*3set

Hantellyft
11kg*3set totalt 6set

Axelpress maskin
15kg på vardera sida*3set totalt 6set

framåtlutade hantellyft
11kg*3set totalt 5set

omvända pecdec
27kg*3set
framsida axlar med viktplatta+hantlar omväxlande
15kg platta 3set+ 8,5kg hantel*3 set

Efter passet var det dags för lite cardio, detta blev i form av hopprep i ce 15 min. Jag orkade faktiskt inte längre då mitt hopprep snodde sig som vanligt, ibland undrar jag om det är mig det är fel på eftersom det blir som det blir varje gång! haha.

Nu nyligen var jag och andy ute på vår joggingrunda i vrinneviskogen. Det blev först 2,5km promenad med Kiwi. Därefter blev det intervaller där jag joggade 1 km och powerwalkade 1 km och totalt sett joggade vi 3,5km och och gick 2km. Totalt sett med båda rundorna 8km!. På onsdag blir det ev cardio i form av promenad på 1mil om vi båda orkar:).

Nu är det bara vila och mat som gäller! Imorn är det bröst som ska tränas:).



Middagen som ska ätas nu! tonfisksallad med 3% ceasardressig mmmm!


Lunchen idag blev sallad och kycklingfile!

Köpte ett nytt te idag, nämligen grönt te med tranbär! måste testa det sedan!.

kram kram



Då var det dax igen..

För veckans första gympass som idag består av axlar. Gårdagen var en riktigt seg dag då jag var så fruktansvärt trött att jag knappt orkade göra något alls. Jag hade dessutom vaknat med huvudvärk som satt i hela dagen som inte direkt gjorde saken bättre. Jag var hemma nästan hela dagen igår. Idag däremot så måste jag ut och röra lite på mig känner jag, jag är fortfarande väldigt trött men den här gången vill jag trotsa den.

Föresten har jag glömt och berätta vad läkaren sa när han ringde mig efter att jag tagit de prover som behövdes. Han konstaterade att alla värden låg på det normala dvs blodvärderna, sköldkörtelvärden, etc. Det ända han kunde se var att mina njurvärden var lite låga men att det kunde bero på att jag var fastade när jag kom och gjorde proverna för då brukar tydligen dessa värden vara lite lägre. Han visste dock inte vad mina symtom kunde bero på men han ville inte släppa mig ännu. Vi kom överens om att vi skulle ta om proverna igen om 2 månader för att se om det har förändrats samtidigt som han under denna tid skulle prata med kollegor och forska lite vidare på vad som kan vara fel. Jag skulle dessutom under dessa två månader föra dagbok hur jag mår för att ev se samband med tröttheten och se vilket mönster det har.

Så jag är fortfarande väldigt ovetande över vad som kan vara fel, jag ville verkligen att han skulle säga att det var något som var fel redan nu så jag slipper grubbla över det men tyvärr blir det att vänta ännu en gång. Jag skulle dock komma tillbaka igen om jag kände att det blev värre inom dessa månader.

Nu måste jag iväg till gymmet

vi hörs!




Ett pass iallafall

blev det men dock inget gympass då vi inte hann eftersom vi kom hem för sent. Gymmet stänger redan kl 5 på lördagar så det fick bli ett intervallpass istället. Det blev i skogen och vi började med att springa 2,5 km som gick mindre bra, jag fick sån extrem håll direkt så jag knappt kunde andas men trots det klarade jag att springa hela rundan. Därefter blev det intervaller med kiwi och det blev även det 2,5 km där vi sprang och 2,5 km där vi gick i ett raskt tempo. Intervallerna var 1 km var och vilan 1 km per vila så att säga. Hela rundan blev altså 5km som vi sprang och totalt inkl promenaderna emellan ntervallerna så blev det 8 km!. Det var riktigt skönt med intervaller för en gångs skull och nu sitter jag och äter efter träningsmat i form av en laxfile med lite bröd.

Tidigare idag blev det min favoriträtt nämligen lövbiff med sallad, det är bara fööör gott:).


Föresten var vi förbi Budo och Fitness i Linköping här om dagen och tyvärr tycker jag de har lite för lite kläder att välja bland, jag hade behövt ett par byxor men hittade inga i min smak så det fick bli ett better bodies linne på rea:).


Ingen bra kvalite på bilden men ni ser väll förhoppningsvis ändå:)

Nehe gott folk nu är det dags för lite slappande i soffan men imorn är det dags för veckans sista gympass nämligen axlar och bröst!. Vi hörs!


När vi var på Liseberg och åkte Balder, nordens största berg och dalbana i trä så tog de kort på alla som åkte som man sedan kunde köpa. Så här såg vi ut:)


Jag bara hatar att sitta i en bil timme efter timme utan att göra något så självklart passade jag på att läsa lite körkortsteori under tiden:)


I skrivandets stund...

Sitter jag på Sankt Jörgens parkresort och har precis fått min skönhetssömn efter gårdagens aktiviteter och ska snart ner och äta en frukostbuffe. Igår var det en härlig dag där vi först påväg ner mot Göteborg tvekade bra mycket om vi skulle till Liseberg eller inte då det regnade väldigt mycket till och från. Vi bestämde oss sedan för att trotsa vädret och ändå åka dit och det var väll tur det! för det var uppehåll hela vår lisebergsvistelse!, när vi sedan kom till hotelet började det regna så vi hade väldigt tur!.

Det blev en hel del åk igår, jag som bara tokälskar berg och dalbanan fick bli den första atraktionen. Jag var väldigt nervös frst eftersom det var säkert 8-10 år sedan sist. Det var sååå enormt roligt! så vi sprang utan att tänka vidare till balder och började åka. Jag hade ingen aning om hur den gick eller hur läskig den var när jag under färd fick se en skylt "70 grader" stod det. Jag han nog tänka bra mycket på vad det var dom menade med det när vi rusade rakt ner i 90 km i timmen 70 grader rakt ner!. Jag såg varken banan eller ngot annat för det var en så tvär sväng rakt ner att kroppen inte ens han med. Det var läskigt!, nu har jag ett kort på hur läskig vår tur var för jag ser vetskrämd ut!.

Efter mycket åk åkte vi sedan till hotellet, det var det finaste hotellet jag varit med om!, det var modernt och väldigt snyggt både på rummen och i resten av hotellet. Självklart sprang vi först ner till spat och simmade, myste, badade i hotellets utekälla med 40gradigt vatten. Tyvärr han vi aldrig träna i gymmet som var lika stort som ett vanligt modernt gym eftersom vi kom till hotellet för sent. Även idag ser det ut som att det blir tight då vi måste checka ut senast 11!. Det får helt enkelt bli på söndag istället då jag kört mina tre pass för veckan (hade planerat 4 egentligen).

Nu måste jag ner och äta frukost, vi hörs när i kommer hem!




*Längtar*

Imorn bär det äntligen av till Göteborg för vår lilla semestertripp. Det var ju planerat att åka till Liseberg men vädret ser inget vidare lovande ut. Har ingen lust att vistas i dyblöta karuseller och bli tvungen att stå under tak under hela viselsen pga av regn men som sagt mycket kan ju ändras än så länge:).

Skulle det mot förmodan vara samma typ av väder som idag så gör det inget för då blir det bara en längre viselse på vårt fina hotell. Eftersom det finns en hel del aktiviterer i form av gym, simning, aerobics, motionsspår, golf etc så tror jag inte vi får lite att göra ändå. Kanske blir det till att gå ut på kvällen på någon fin restaurang och äta, någon som har något tips?. Kom gärna med förslag på andra aktiviteter man kan göra i göteborg om inte Liseberg?.

Vi kommer åka vid 7 tiden imorn eftersom det kommer bli en lång resa, ca 32 mil är det enkel resa. Synd att jag inte hade körkortstillstånd nu för då hade jag kunnat köra iallafall en liten bit för att övningsköra hihi. Jag får allt vänta en stund till tills det kommer :).

Lite bilder från vårt fina hotell:




Inomhuspool:)



Utomhuskälla med 38 grader varmt vatten:)

Nu ska jag baka klart min snoddas som jag håller på med :P...

kram


Storhandling och storträning

Hello!

Då sitter man här igen efter att ha varit på affären och storhandlat in lite bra mat för veckan. Fredag och lärdag blir det att äta på bortaplan eftersom vi ska till liseberg på fredag till lördag. Det som inhadlades idag var bla:

* Gold musli
* bär och nötmix
* två salladshuvuden
*paprikamix
*2gurkor
* 3 påsar giant klyftpotatis
* 2 kg kycklingfile
* 1,2kg lövbiff
* 4 laxfilebitar färska
* 2 paket marinerade kycklingfileer
* olivolja
* lättmjölk
* bregott mellan
* lök
* röda linser
* Pepsi max

Det var nog allt vi hade köpt så nu har vi fyllt i kylen och frysen igen:).



Passet idag blev armar och ben så det blev ett ganska långt pass. Det gjorde konstigt nog inget för jag hade massa energi även i skutet av passet (kan det bero på kreatinet tro?). Det blev ett tungt benpass där jag gjrode 2 nya PB'n i benspark och sittande baksida lår. I bensparken blev det 68kg och 5 reps med tidigare 61 kg så det kändes kul. Benspark är nog min absolut bästa övning när det gäler ben då jag tycker man kan isolera till just framsida lår samtidigt som ryggen vilar.  För sittade baksida blev det 61 kg PB med tidigare 55:).

Armar gick också bra och de fick nöja sig med 2 övningar var.

Nu tänkte jag ta en liten fika innan det är dags för middag som kommer att bli marinerad kycklingfile och sallad:P. Till lunch idag blev det även då kycklingfile med sallad. Jag har verkligen blivit beroende av min sallad, det är ju sååå gott!. Till frukost gjorde jag min proteinsmootie med chokladprotein, massa jordgubbar och 1/2 persika och en ostsmörgås på sidan om:)

Nu måste jag kila men vi hörs!


En dam med grym fysik!


Gymmets oskrivna regler

På Erikas blogg http://www.gymguiden.com/erika har hon sammanfattat några av gymmets oskrivna regler vilket jag tyckte var riktigt kul, något man kanske känner igen sig på? haha. Hoppas det inte gjorde något erika att jag lånade det:)

 

1) Spegel tillhör den personen i den!

Att tränga sig emellan byggare och hans/hennes spegel är som att komma mellan en Grizzlybjörns hona och hennes unge;)


2) Pruttar inträffar.. hantera det.

Det är bara så det är. Tänk bara på det som en yrkesmässig risk. Med tanke på det stora tryck som du utövar på din kropp - ofta i obekväma och ovanliga positioner - det udda vulkanen kommer att släppa ut sig så småningom. Det är dock inte fritt spelrum för att släppa bomber MED ELLER MOT SIN VILJA under hela träningen. Den allmänna prut-tumregel går så här: skratt, ryck på dina axlarna, leende och se till att återgå till arbete.


3) Rätten att grymta och morra är direkt proportionellt mot den vikt som lyfts.

Den grundläggande algebra för gymmet. Det finns stränga villkor för att få grymta och morra: a) vid lyft där vikter är större än din egen kroppsvikt, b) ett lyft som är nära din bristningsgränsen, eller c) den sista repetitionen på ditt set. Detta med undantag om du inte är Maria Sharapova, är du inte det... så håll käften och träna!


4) Den person som vill ha ditt råd är den som ber om det
.

Denna regel finns till stor del på grund av att vanligtvis människor som inte borde ge utarbeta tips i första hand känner sig tvungna att dela med sig av sina åsikter.


5) Du skall inte störa din granne.

När någon är i fullgång med att träna, stör inte denna person under några som helst omständigheter, genom att besvära dem med frågan "hur många reps/set har du kvar?"


6) Markera din territorium.

Att lämna en vattenflaska eller en handduk bänken är lika bra som att pissa på den, för att markera din territorium. Utan en vattenflaska, en handduk eller en bänk är din plats i gymmet inte igenkännbar för andra.


7) Städa upp efter dig själv.

När du på övriga ställen i de civiliserade samhälle vi lever i råkar efterlämna dina kroppsliga vätskor så torkar du bort dessa! Gymmet är inte annorlunda, personer som misslyckas med att torka upp deras svett från en bänk när de är färdiga borde hängas.


8) Lycra: det är ett privilegium inte en rätt!

Det bör finnas kvalificerade riktlinjer för användandet av spandex, Lycra, eller något annat extremt stretchigt material. Ingenting sätter dig ur arbete snabbare än den klassiska synen av en spandexklädd person, som egentligen bör använda allt annat än just det.


9) Överstig aldrig en tre hål gräns på din t-shirt.

Om det mer än tre hål så är det är inte en t-shirt längre, det är ett skynke. Använd den för att tvätta bilen, inte att träna i. Vem vill gå på gym och få tillfället att kunna bevittna alla de konstiga ställen som kroppshår kan titta ut från? Om det nu verkligen skulle vara en sådan värdefull familjeklenod att du inte kan förmår dig att slänga den, bär den privat i hemmets trygga miljö.


10) Om du är stor nog att lyfta vikterna, är du även stor nog att plocka undan dem.

Det finns inget värre än när halva träningspasset går till att förflytta vikter, detta enbart för att vissa är för jävla lata för att sätta tillbaka vikter de använt när de är färdiga.


11) I likhet med lag #3, tona ner det!

Jag vet att det inte är ett bibliotek eller nåt, men måste vi människor verkligen göra alla dessa slående och brakande ljud? Du får inte mer (positiv) uppmärksamhet om du frågar mig. Är du inte tillräckligt mogen att sänka dina vikter sakta till marken efter ditt set är du heller inte mogen för att lyfta vikterna.


12) Lämna din mobil hemma eller i ett skåp.

Varför i helvete skulle du någonsin vill ha med dig något som stör din koncentration under träningen? Det finns inget värre än att träna bredvid någon diskuterar smaker på tandkräm eller gör puss-ljud till sin partner.


13) Bara för att du har den kroppsliga omkrets av en isbjörn betyder det inte automatiskt att du får monopol på alla maskiner.

Och medan vi ändå är inne på ämnet monopol så se till att inte passa på att ha din sociala timme under vilan mellan dina set, genom att prata med alla som går förbi. Det finns dem som väntar på att använda dessa maskiner idag vid något tillfälle!


14) Håll ögonen på dig själv, pervo!

Att uppenbarligen stirra på någon heting på löpbandet är som att stirra rak in i solen, visst du kan titta men bara i korta stunder eller så är risken stor att du kommer att bli blind på grund av att hennes pojkvän bredvid dig förbereder att förblida dig hanteln han använder.


15) Till sist, när du byter om i omklädningsrum så är det utrymme du har att nyttja i samma proportion som bredden på ditt skåp (inte ditt ego).

Hur mycket jävla utrymme kan du behöva för att torka arslet och klä dig? Du kanske lagt märke till att det finns människor som sprider sig över hela område som om de skulle förberedas för en picknick. Varför behöver de så mycket utrymme?



Lagar är till för att följas, kom ihåg det;D




Läkarbesöket+ dagens hardcorepass

God kväll!

Här sitter jag och svättas efter dagens pass som bestod av rygg och mage. Egentligen tänkte jag hoppa över passet idag och köra imorn istället men jag fick en snabb motivationskick vid kl 20. Tur att inte klockan var mer för jag blev nog motiverad av dagens läkarbesök för nu känns det som att jag är på rätt väg....äntligen!.

Jag gick därför till gymmet i piskande regn och molnigt väder, jag måste sett ut som en riktig hårdig för med mp3 i öronen och riktigt taggad för dagens pass och att köra hardcore så såg jag nog riktigt hård ut när jag gick till gymmet hihi. Väl där gick passet som en dans och jag körde så tungt jag bara orkade fast inte mot bekostnad av teknik och utförande så klart. Dessa övningar blev det idag:

* Latsdrag framför
* rodd i maskin (superbra ny övning jag hittat som tar riktigt bra!)
* hantelrodd
* och några reps enarmsrodd i cable för att få ut set sista
* Crunches med rep för mage
* crunches på lutad bänk

Det var övningarna för dagen och efter passet hans även med 10 min intervaller på löparbandet.

För er som undrar hur läkarbesöket gick idag så vill jag säga att det gick otroligt bra!. Jag berättade som det var att jag hade varit trött i ca 7 års tid och att det bara blev värre och värre och vise versa. Jag berättade ävena tt jag trodde att det berodde på en obalans i ämnesomsättningen (dvs låg) då jag har alla symtom som tyder på det. Efter ett gäng frågor från läkarens sida ansåg han att det var stor sanorlikhet att jag hade det jag trodde nämligen låg ämnesomsättning.

Dock ville han inte säga att han var 100% säker förrän han hade tagit ett prov på mig och vi bestämde att detta skulle ske imorn bitti vid 8 och på helt fastande mage. Han kollade även pulsen och blodtrycket och blodtrycket var bra men han tyckte att jag hade väldigt låg puls. Han var dock inte orolig eftersom alla vet att vältränade personer har lägre vilopuls (jag hade i stående och sittande position 56 pulsslag per minut). Det känns ju skönt och veta att man är så pass vältränad att hjärtpulsen iallafall är låg under vila:).
För säkerhets skull ville han ta ett EKG för att utesluta ev hjärtfel. Han informerade mig om att om det skulle vara så att jag har en ämnesomsättningsrubbning kommer jag att få ta hormontabletter mot detta.

Så var läkarbesöket iallafall och jag är såå glad att både jag och läkaren är inne på samma spår, på så sätt känns det som att jag snart kommer att veta vad det är, för något är det det vet jag!. Vi bestämde iallafall att vi skulle höras av på torsdag för att få svar på proverna vi tagit. Därefter skulle jag få besked hur vi skulle göra med ev medicinering och att vi skulle ha uppföljning efter 2 månader :). 

Nehe gott folk, nu ska jag kolla lite på tv, jag har precis intagit mitt sista mål mat innan min fasta börjar :)...

Hörs imorn!

kram!



Dagen D är här!

Hej vänner!

Det var ett par dagar sedan jag skrev sist, anledningen har nog mest varit lathet nu när man har semester och allt haha!. Träningen har jag vilat från hela helgen men ska träna senare ikväll om det blir som jag planerat. Nu har vi iallafall planerat vår lilla semestertripp som kommer att bli till Liseberg på fredag, vi kommer även ta in på hotell som är ett grymt fint hotell lite en bit bort från Liseberg. Vi kommer att bo på sankt Jörgen park och resort där de både har gym, värmekälla,pool och massa andra trevliga saker. Längtar verkligen till på fredag! hoppas bara det blir ett bra väder för det ser inte så lovande ut just nu med tanke på att det bara är 12 grader ute! och regnet hänger i luften.

Idag är det den stora dagen för mig, jag ska nämligen till vårdcentralen idag och kolla upp min trötthet, hoppas bara de hittar det jag hoppas dom hittar för det skulle underlätta väldigt mycket i mitt liv. Jag ska vara där 13,15 så det är väldigt snart, håll tummarna för mig!.

De gångna dagarna har annars inneburit mycket vila men också jordgubbsplockning då vi åte till Ringstad gård för att plocka. Det blev 2,8kg jordgubbar för en billig peng så nu blir det till att svulla jordgubbar tills man spricker haha!.
 



Våra nyplockade jordgubbar!


Min morgondrink:)


Kiwi älskar att andas frisk luft och svalka sig när vi åter bil:)

Till frukost idag blev det därför en proteinsmootie med färska jordgubbar, persika,minimjölk och skogsbärsprotein hur gott som helst!


Nu måste jag kila, ska iväg snart men vi hörs senare!




SEMESTER!

Hej alla glada träningsfreaks!

Hoppas ni haft en bra träningsdag idag!, jag har inte tränat något alls idag då jag slutade lite senare på jobbet då vi stängde för sommaren. Det betyder med andra ord att jag har SEMESTER från och med nu!. Det känns lite konstigt måste jag vara ärlig, att vara hemma i 4 veckor utan att behöva göra ett enda dugg och bara vila och göra det man verkligen vill. Det är min första riktiga semester någonsin sedan jag tog studenten 2006. Jag har alltid sommarjobbat under sommaren medans andy varit ledig men nu är vi lediga precis lika länge då hans semeter började idag med :).

Jag var riktigt trött efter jobbet då dagen varit ganska seg. Det var inte mycket kunder under dagen utan det har bara varit städ och småplock som stått på dagens schema. I höst kommer det bli mer jobb än nu då vi kommer få en storkund som kommer beställa varje dag+ att susanne ska ragga lite nya skorpkunder som jag kan baka till hehe.

Snart blir det till att lägga sig för jag är så grymt trött. Problemet är bara att jag har sååå svårt och sova nu när det är så varmt. Jag har kastat täcket men inte hjälper det inte!. Det har både åskat och regnat idag vilket verkligen behövdes, synd bara att jag inte var ledig för då hade jag nog tagit en löparrunda i regnet så mycket uppskattade jag det :).

Nu måste jag kila men vi hörs imorn!


Semeter och lata dagar från och med nu!


Snabba ryck och ovana vinklar

Hej alla i sommarsverige!

Vilken toppendag det varit idag!, det har verkligen varit en superdag både med fortsatt fint väder men också en bra dag på jobbet och ett bra pass på gymmet.

Egentligen var det vilodag idag från gymmet men jag fick som en skänk från ovan lite extra energi så på 5 min hade jag bestämt mig från att vara i färd mot balkongen för att bara sitta och njuta till att springa till gymmet och köra ett tungt, svettigt och inte så vidare bekvämt pass. Jag ska egentligen träna imorn men då jag kom på att jag antagligen måste jobba över någon timme eller två då vi stänger bageriet och butiken för sommaren. Det blev därför ett tredje pass för veckan idag och det blev rygg och mage.

Jag började mitt pass genom att jogga till gymmet vilket bara tar ett par minuter, men bra uppvärmning och pulsen får sig en riktigt skjuts uppåt. När jag väl kom till gymmet sprang jag direkt upp och körde lats förljt av smala lats och hantelrodd. Därefter en rowmaskin som den heter och liknanr lite rodd fast i maskin. Jag har inte kört den tidigare vilket jag måste missat för den var riktigt skön då jag fick grym kontakt. fyraövningar för rygg och jag rusade vidare och körde lite crunches på lutad bänk och därefter lite crunches på boll och på plan bänk. Mors hem igen joggandes och jag sitter här nu med proteindrinken, kreatin, pro methoxy i magen:). Jag tror jag kommer göra ordning lite sallad inna jag går och lägger mig då jag blivit helt frelst i det :), kan äta hur mycket som helst hihi.

Dagens pass kan jag sammnfatta som ett bra pass med mycket energi, svett och intensivitet då passet max tog 60 min dit och hem.

På jobbet var det städdag för min del, dammade riktigt grundligt uppe på hyllor som sitter högt upp mot taket vilket betydde att jag var tvungen att plocka fram stegen. Med rangliga ben trippade jag upp på den och såg helt plötsligt bageriet från en helt annan vinkel. Det var ingen dans på rosor att damma i takhöjd då värmen från ugnarna går uppåt och det var säket upp mot 50 grader där uppe, kläderna satt som fastklistrade så när jag väl kom ner på fast mark igen blev det väligt mycket svalare haha!. Jag var på ett så bra humör att jag tog log mot chefen idag när hon kom, tom hon såg att jag hade en bra dag hihi:) hoppas det smittade sig:).


En annan syn på tillvaron:)

Det var hot uppe vid taket:), och lite rangligt

Föresten blev jag riktigt överaskad idag när jag kollade i nya body. För där på en sida var den en stor annons från inte mindre än TOP FORMULA!. Det är första gången de är med i en så stor tidning som body och jag hoppas verkligen de är på uppfart för det är dom värda!. Glöm nu inte att om ni anger Elinor som rabattkod så får ni fri frakt!. godare tillskott för så lite pengar hittar ni inte!.



Ne he nu tänkte jag faktiskt gå ut med Kiwi en snabbis, hinner jag så sätter jag mig en stud på balkongen innan det är dags för att krama kudden...

kramis


Regnigt joggväder

Ja då var man hemma från dagens joggpass vilket blev en runda runt strömmen på 2,5 km. Jag hittade inte hopprepet så jag tog mig helt enkelt en impulsiv joggingtur. Precis när jag kom ut efter en kopp kaffe började det regna, inte så mycket jag hade hoppats men det var en sån befrielse att springa i regn då det var såååå varmt och klibbigt. Det började bra med att jag kom in snabbt i andra andningen och benen kändes hyfsat lätta med tanke på att jag tidigare idag körde ben. I slutet tog det emot en hel del men det gick dock väldigt bra.


Tycker jag har ganska hyfsade vader med tanke på att jag ALDRIG tränar dom!. Brukar bara köra lite lätt för att få lite cirkulation men inget mer:). Bra att man har vissa saker genetiskt:). Dock blev det inget bra ljus eftersom jag var ute, det såg bättre ut på gymmet hehe.

Hur söt får man vara egentligen?. En bild från kvällskisset:)

Efter passet gick jag direkt ut med Kiwi på en kisspause. En sak jag märkt är att jag har väldigt lätt att återhämta mig efter ett intensivt pass. Det tar oftast bara sekunder efter avslutat pass innan pulsen är nere i vanlig promenadpuls. Så här har jag alltid haft även om jag haft usel kondition vilket så klart är väldigt bra. Jag vet många som flämtar och stönar långt efter att passet slutat, det skulle jag aldrig vilja vara med om!. Det är ju inte meningen att det ska kännas som att man fortfarande springer fast man slutade för 30 min senare haha!.

Det är en sån befrielse efter ett löparrunda. Kroppen är härligt avslappnad med 0 spänningar och man känner hur blodet rusar i kroppen härligt!

Nu sitter jag och mumsar på en fetaostsallad (3%). Väldigt enkel variat med sallad och tomat men sååå gott. När det är så här varmt har jag verkligen  ingem aptit speciellt inte på varm mat så jag har ätit sallad två gånger redan idag. Till middag vart det kycklingsallad (hemmagjord med några droppar rapsolja istället för dressing) och nu fetaostsallad:).



Nu ska jag snart ta en dusch och krama kudden, börjar bli lagom trött nu

ses och hörs imorn!



Blötaste passet hittils

Hej hopp i värmen!

Hoppas ni haft en underbar sommardag, för mig har det blivit ett X antal blöta timmar på jobbet efter att ha tränat ett tidigt morgonpass innan det var dags att gå in i bastu nummer två nämligen jobbet. Lite småsegt var det att gå upp idag då jag hellre hade legat kvar och sova men jag slet mig upp vid 7 och fixade frukost och knaprade tillskott för att sedan ge mig iväg till gymmet för att köra ett ben och armpass. Det blev ett ganska snabbt armpass då jag kände att jag hade lite dåligt med tid men det hans ändå med 1 övning för biceps och en för triceps.

Ben blev det fler övningar på och det var hacklift, utfallsgång med hantlar, benspark, stående baksida och sittande baksida fick det bli idag. Hann inte med någon cardio som jag hade tänkt men ev blir det hopprep idag. Jag sa ju att jag skulle hoppa rep igår men av någon anledning hittade jag inte repet så jag hoppas jag hittar det idag, det skulle vara skönt att gå ut och hoppa lite nu när solen försvunnit.



Jag måste säga att det var nog det blötaste passet hittils på gymmet. Svetten bokstavligt sprutade och jag tror jag använde upp en hel pappersrulle som fanns tillgänglig haha!. Visserligen kan jag tänka mig att det är bättre att det är varmt för att minska skaderisken även utan uppvärmning eftersom det är just varmt. På vintern är man ju istället kall och stel så det är nog viktigare att värma upp då, tror jag iallafall.

Nu har jag iallafall bakat klart mina sista skorpor innan semestern vilket känns ganska befriande, visserligen går det på rutin att jag alltid börjar arbetsdagen med att baka men det kan vara skönt att slippa det några dagar i bland:). De sista två dagarna blir det istället att städa och göra lite snyggt inna det är dags för stängning för vi kommer ha stängt 1 månad. Det ska bli så skönt att få ha semster samtidigt som andy för det har vi aldrig haft tidigare.

Ne he gått folk man kanske skulle kolla efter det gedrans hopprepet då, kanske är ett spöke som lånade det?, mitt gamla är kvar som knappt går att hoppa med så det är ju så typiskt att det nya är borta!.

kram




Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0