Det där med likhet

Jag satt och kollade en hel del bilder jag har i telefonen och såg några bilder på Heiley när hon var bebis. Måste nog säga att Heiley och Celine är rätt lika, iallafall på två av bilderna!. Det ska bli så kul och se hur lika varandra dom är när dom blir något större:-), tex när Celine är 2,5 år:-).

Heiley är till vänster och Celine till höger:-).
Sömnlöst

Hej vänner!
 
Det är en trött mama som skriver idag. Har inte fått så mycket sömn den senaste veckan. Celine är en riktig liten bökmaskin på natten nu för tiden och vaknar varje till varannan timme och vill amma, ha napp, sparkat av sig täcket och ja jag vet inte allt. Igår kväll bökade hon i 2 timmar innan hon somnade. Jag gick och la mig redan kl 21 för att förhoppningsvis få sova lite extra men istället blev det 2 timmar mindre haha!. Idag vaknade jag dessutom med halsont och allmän sjukkänsla, mindre trevligt vill jag lova när man vill ha energin på topp med två små som kräver allt av mig:).
 
Det där man säger om att man får en av varje stämmer nog rätt bra in hos oss. Heiley var nöjd med i stort sett allt och kunde utan problem ligga i babysittern ett bra tag utan problem .Celine däremot  hon visar väldigt snabbt att hon inte är det minsta nöjd med tillvaron och vill helst av allt inte slita sig alls från mig. Hon är en bekväm liten dam:).
Trött mama idag!
Det blir nog inte så många knop för mig idag annars. Ska hämta Heiley på dagis vid 14. Hon är på utflykt med dagis till en lekplats där dom har tagit med sig matsäck hemifrån och ska få rida där. Jag älskar och få göra matsäck till henne, då känns det verkligen som att hon börjar bli stor och gör utflykter utan mamma och pappa...härlig känsla det där!. Sedan är det kul och få snickra ihop något gott till henne:).
 
Nu blir det lite småplock här hemma men först ska jag lägga mig på soffan ett tag. Det blir väll en sväng till lekplatsen efter att jag hämtat Heiley, något måste man ju sysselsätta sig med när hon är hemma:). Annars blir det mest Emil eller pippi hon vill se så fort hon kommer hem eller så fort hon vaknar på morgonen. Kan säga att det inte är mycket annat som vistas på vår tv nu för tiden än Astrid Lindgrens klassiker:).
 
Ha en skön dag friends!Lite piff

Hej vänner!

Dagen är snart slut för oss i familjen Lilja. Pappa jobbar och barnen sover sött. Själv ligger jag i sängen och ska uppdatera er lite om läget.

Det känns som att det är en del som pågår just nu. Vi har äntligen tagit steget att renovera vårt pyttelilla badrum som jag snarare vill kalla toalett med en inträngd dusch. Det är så litet så vi har tröttnat enormt mycket på det så nu är tanken att vi ska förstora det och dessutom totalrenovera invändigt. Vi ska även sätta in badkar och tvättmaskin vilket vi inte har idag.

Vi har ännu inte kommit så långt utan ska få offerter av 2 olika ställen och renoveringen startar nog inte förrän i augusti. Vi har dock planerat kakel, klinkers, och annan inredning dvs det roligaste:-). Jag kommer självklart lägga upp före och efter bilder.

Celine växer och växer och sist dvs snart 2 veckor sedan var hon 55cm lång och 3600g tung. Det var på 4 veckors kontrollen. Så +4 cm sedan hon föddes:-). Heiley är så stolt över henne och ska alltid hålla henne i handen, pussa henne och säga lilla gumman till henne, så underbart!.

Lite shopping har det blivit, bl.a. Lite inredning till vardagsrummet, bl.a. Ett vitrinskåp och en maffig spegel ovanför soffan. Heiley har även fått en ny cykel, en riktigt 12 tum och hon lärde sig jätte snabbt att cykla på den. Premiären var idag:-).

Nu är jag så trött så nu ska jag slå igen mina blå. Vi hörs!
Kram!


Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0