Det andas...!

Vårt älskade badrum andades hotell och  gammal lantstuga idag när jag tände ljus i badrummet när jag för första gången skulle inviga vårt badkar😊. Helt sjukt härligt och jag kan säga att det var värt varenda krona vi lagt på det!. 


Det enda som faktiskt fattades var någon doftpåse som luktar antingen härlig vanilj, kokos eller någon härlig sommarblomma!. 

Mina absolut favoritdofter är vanilj eller kokos. Köpte faktiskt en helt galet god parfym i Ullared i somras som luktade kokos!! Helt sjukt vad den luktar gott...mmm.Vårt badrum är klart!!

Och jag låter bilderna tala för dig själva!. Först före bilder på vårt minibadrum som endast var 2,7 kvm. Nu är det hela 6-7 kvm:-)


Efter bilder!!!
Allt i badrummet är helt nytt utom toaletten och elementet som är från vårt gamla badrum😉. 

Jag är så enormt nöjd och kunde inte blivit mer nöjd!. All kredd till Elit Plattsättning! Som gjort allt jobb under 6 veckor!. H&M Home

Hej bloggvänner!

Här om dagen var jag inne en snabbis på H&M för att kolla duschdrapperi upphängningar som ska upp när vi får in badkaret nu i veckan. Och oj så mycket fint dom hade! Hade utan tvekan kunnat shoppa loss utan hämningar!. Istället för upphängningarna så blev det 2 st ofantligt fina ljusstakar i glas med fattigmanssilver på!. Helt sjukt vackra och rejäla dessutom!. 


Den fina silverbrickan kommer från loppis som jag fyndade för inte alls länge sedan. Värmeljushållare från Maxi, liten vid porslinsfågel från loppis. Och en helt vanlig burk med vit spets som jag har dom värmeljushållare:-). 

Nu tänkte jag slå igen mina små blå.
Sov gott vänner❤️
Badrumsrenovering

Hej vänner!

Här hemma händer det en hej dundrande massa saker! Vår badrumsrenovering börjar lida mot sitt slut!. Vet inte om jag berättat det men vi har slitit ut hela badrummet och bygger om från grunden, lagt nytt golv, nya väggar, förstorat badrummet en hel del. Dom har nu satt kaklet och klinkersen på plats och det enda som återstår är fog på golvet, sätta in inredningen, några snickerier och min egen slutfinish😉. 

Det har varit en omtumlande tid då vi varit delvis utan toalett stundtals och under hela dessa 5 veckor som dom byggt och grejat har vi inte kunnat duscha. Ha 2 barn och inte kan vada eller duscha dom har varit utan tvekan värst!. Jag tror dock att det kommer vara värt det i slutänden. Det har verkligen blivit galet fint! Och då är det inte färdigt ännu!. 
Vi har ju bara en toalett så det har verkligen varit tungt. Nu hoppas jag att de hinner klart med allt till slutet på veckan men det återstår och se😀. 

Jag lovar att visa en bild när det är helt klart, under tiden får ni se förvandlingen från början till strax innan olattsättnibgen ägde rum. 
Som ni ser är badrummet mycket större!. Till höger på väggen ser ni var den tidigare väggen var. Då är alltså en klädkammare, en bit av hallen och ett linneskåp rivet:-). 


Den här knackade dom fram! Den kommer att lackas och målas vit😍.

Mer än så här vill jag inte visa!. På det här ytskiktet är det alltså kakel och klinkers:-). 

Nu är det kudden som talar till mig men vi hörs och ses snart igen😃💜
Celine 5 månader

Hej i höstmörkret!

Här går dagarna i en rasande fart och och dom kantas av en del dagislämningar, öppna förskolan häng, träffa någon av Heileys kompisar och en massa annat!. Celine bara växer och växer och sist vi mätte henne var hon prick lika lång som Heiley var i samma vecka dvs 67 cm lång:-). Det kanske blir en lång tjej av henne också trotsallt:-). Hon väger dock mer än Heiley gjorde 7800g väger hon nu. 

Det är så härligt och följa sina barn och se dom utvecklas!. Heiley har blivit en enormt stor tjej och vad jag hört så är hon väldigt stor, lång och vuxen för sin ålder. Hon är nu 98,5 cm lång och skulle tippa på att hon väger runt 15-16 kilo:-). 

Celine har vänt sig från rygg till mage och hon har börjat sprattla en massa med både armar och ben. Pratar gör hon gärna högt och tydligt och är lika lugn och snäll som Heiley var som bebis. Hon är väldigt stadig i huvud och rygg och bara hatar och ligga ner!, hon ska sitta hela tiden!. Dock har hon inte lärt sig göra det ännu:-). 
Bild från Celines dop den 21 sep:-)


Celine på sitt dop:-)


Celine är en glad liten tjej!

Hon är en rolig liten bebis;-)

Det var lite uppdatering i läget vi är i nu:-). Hoppas ni har haft det skönt sedan vi hördes sist?:-). 

Massa kramar!

Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0