Overall 2012

Hejhej!
 
Hoppas ni haft en skön helg runt om i Sverige!. Vi har haft en lugn och skön helg och hela 3 dagar var Andreas ledig så det var riktigt skönt!.
 
I fredags var vi ju på en shoppingrunda och försökte hitta lite höstfint till Heiley. Då framförallt till dagis då det känns so att det mesta som hänger i Heileys garderob är linnen, T-shirts och 3/4 leggins och det känns lite för ruggigt för det nu. Det blev lite baströjor i form av långärmade T-shirts och en snygg klänning från Lindex. Ett par leggins fick vi med oss hem också och dom var verkligen pricen över iet under rundan för dom var så mjuka och sköna!, lite luddiga på insidan gjorde att dom blev härligt höstiga och sköna. Nu har vi även köpt en overall till dagis som vi köpte på Name It. Enligt hon i kassan har den blivit bättre sedan förra året då den ska stå emot väta mycket bättre så det var ju positivt!.
 
Det här blev det till skruttan:
 


Dessa supersköna leggins!
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0