Jag känner att jag är på G!

Hej vänner!

Hoppas ni har haft en underbar helg än så länge!?. Vi har haft det väldigt upp och ner nu i några dagar med stora tjejen här hemma. Hon är mitt uppe i sin trots vilket märks på alla sätt och vis, ens tålamod sätts verkligen på spel vill jag lova!. 

Sedan en vecka tillbaka har jag börjat träna rätt bra!, tyvärr bara på hemmaplan än så länge men det känns verkligen helskönt och få röra på sig igen!. Jag känner mig jättemycket bättre i kroppen, på alla sätt av att ha börjat träna igen!. Redan efter en vecka känner jag mig fastare!. Har hållit mig borta från godis och fika hela veckan och det har gått jättebra!. Marklyft!

Nu ska jag sitta och kolla på lilla sjöjungfrun med Heiley😊. Celine sover för natten😃.

Ha det underbart!Julen är över..

Och vardagen har dragit igång på allvar!. Vi hade en helmysig jul med bara oss själva allt för att skapa våra egna traditioner med barnen. Julklapparna uppskattades mycket av barnen och det blev riktigt god mat!. Så jag längtat efter den!, jag brukar sällan vara sugen på julmat men i år hade jag julkänslan i kroppen redan i början av december när granen kom upp. 


Juldukningen blev jag riktigt nöjd med!. Handdukarna fick agera tabletter och dekorationen kommer enbart från skogen☺️. Dessa servetteingar gjorde jag på några minuter under dukningen. Vanligt vitt papper och sockerkristyr😀.


Nu har mycket av julpyntet packats ner igen, kvar är nu bara granen och adventsstjärnorna i fönstret. Dock tror jag att dom kommer att packas ner i helgen!. Vill ju ha vår nu!. Det kanske börjar bli dax och ta hem lite tulpaner igen för vårkänslan😉. 

Lundbydockskåpet Heiley fick köpte vi nytt men jag renoverade det geom att måla om och tapetsera om😊. 

Ljusstaken köpte jag på loppis för några helger sedan😊. 

Någon riktig vinterkänsla har jag inte alls fått!, vi har knappt haft någon snö alls bara lite i början av vintern dom snabbt försvann. Istället har det varit grått och riktigt tråkigt väder!. Men nu kan det ju bara bli bättre och bättre!. 

Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0