Hastighet 110 km/timmen

God kväll där hemma!
 
Det finns inte mycket tid till att blogga just nu. Har två små tjejer här hemma som verkligen kräver all min vakna tid just nu...och lite till just nu, Samtidigt har Heiley kommit in i en blandning av tidig treårstrots, lite svartsjuka, omställning att bli storasyster, en del drömmar och ja som sagt lite av allt. Det gör att det är ett mer eller mindre kaos här hemma just nu och det är svårt och känna sig tillräcklig. Man vill vara där för båda lika mycket men det är svårt när man måste ta hand om den lilla så mycket. Jag gör verkligen allt jag kan!. Heiley har börjat vakna flera gånger om nätterna och blir tokledsen!, går knappt och lugna henne och hon kan hålla på i en evighet med sitt gråtande. Detta gör att man inte får sova särskilt mycket då man dels ammar på natten men också ska trösta henne.
 
Idag var det dessutom första gången som jag var hemma själv på eftermiddagen då Andreas jobbar kväll. Nattning, middag, kvällsmål och ja ni vet allt som ska göras på kvällen. En bebis som inte vill ligga själv och en stor tjej som vill läsa saga och vill att man sitter hos henne tills hon somnar gör att man inte riktigt vet hur man ska göra med allt. Nu valde jag dock att ha med Celine under tiden jag nattade Heiley och ja det fick funka.
 
Som ni märker är det inte mycket rutiner som sitter här hemma ännu men det får ta sin tid och jag får lägga allt annat åt sidan och bara lägga energi på barnen så ska vi nog komma på fötter snart igen:).
 
Förövrigt så har vi varit nästan hela eftermiddagen på öpnna förskolan, jag och barnen och Annicka och Hannes var där vilket var såå läge sedan!. Dom hängde med oss hem och hon bjöd oss på middag (tack gumman!). Hon och hennes lilla son har vi känt sedan barnen var nyfödda då Annicka var med i min mammagrupp:), och nu är fröna snart 2,5 år gamla!, helt galet!.
 
Nu ska jag äta upp min smörgås, sedan blir det att krypa ner i sängen för dagen:).
 
Ha det bra vänner! kram från oss!
Mina underbara <3Teknik!

Hej vänner!

Ursäkta för dåligt uppdaterande men vår dator är långt ifrån vad den borde. Den har börjat få ett antal år på nacken och är nästan omöjlig att skriva blogginlägg på. Jag skrev faktiskt en lång förlossningsberättelse men så hängde dator sig och fast det står att inlägget sparats så har den inte det så nu måste jag skriva om:-(.

Nu skriver jag via blogg.ses app och då är man mindre sugen på att göra inlägg men jag lovar att jag ska skriva om berättelsen snarast:-)

Nu vankas kaffe och Pippi på rymmen med min stora tjej:-)
Vardagsgöra

Hej och god eftermiddag!

Nu har jag bänkat mig i soffan med min lillaminitjej efter en jobbig och sömnlös natt. I stora hela är hon jätteduktig på natten och oftast ammar jag bara 1-2 gånger efter att jag gått och lagt mig. I natt var det dock en dam som vägrade sova och ville bara ligga vid tutten och gojsa. Det gick verkligen inte få henne sova och nappen ratade hon helt.

Kl 4 i natt bytte jag hennes napp till en annan "gammal" då hon hade en Ny napp för dagen och då! Efter att nästan hela natten gått somnade Hon som en stock och sov sedan fram till 9:30 med mig. Tänk vad olika sorters nappar kan göra skada;-).

Idag har jag varit såå trött, trots det blev det lite handling i stan och inköp av några klädersplagg till Celine då hon hade lite dåligt med byxor i stl 56 och bodyn hade vi inte så många i 50/56. Lilla Celine kan ju använda stl 50 då hon var mindre än Heiley. Heiley kunde lätt använda 56 i början eftersom hon var längre. Celine använder mest 56 men hon kan utan svårigheter ha 50 också. Hon fick ett par tights, en body och en till mössa och allt från newbie så klart.

Heiley fick en fin gul sommarklänning från Name It. Jag fick två leggins då alla " vanliga" var trasiga!?.

Nu blir det strax middag sedan fortsätter myset:-).
Syskonkärlek<3

Så underbart!
Full rulle i vår lilla bubbla

Hej vänner!

Måste bara börja med att säga att det är strålande väder här i lilla Skärblacka, rena sommaren!.

Vår lilla värld är som i en liten bubbla just nu!, vi myser och har det härligt. Heiley är en stolt storasyster som älskar och hålla i sin syster. Dock märks det att det är mycket och ta in för henne, hon vägrar sova trots att hon är dödstrött och samtidigt som Trotsen späs på lite extra när hon är trött. Det är med andra ord mycket just nu för oss alla!. Celine är en riktig tuttälskare som gärna snuttar upp mot 2 timmar om hon får chansen. Hon är dessutom stor i maten vilket gör att hon kräks upp nästan allt hon får i sig eftersom magen inte är så anpassad ännu för mängden mat hon äter. Hur som helst så känns det bara så underbart med att ha 2 små tjejer som förgyller ens liv:-).
Vår lilla bebis är här!

Den 3 maj kl 12:49 kom vår lilla dotter Celine till världen!. Hon var 51 cm lång och vägde 3285g.

Förlossningen gick bara bra men den var långt ifrån så som jag trodde den skulle bli. Ska försöka hinna skriva en förlossningsberättelse sedan men jag var hos sista Bm tiden på torsdagen och gjorde hinnsvepning, då i vecka 40+3 och med gott resultat kan jag säga då Celine är här nu:-).

Vi har legat och myst hela dagen och det känns så fantastiskt!, hon är dessutom väldigt lik Heiley när hon var nyfödd. Nu ligger hon och sover sött i sin BB säng och jag ska snart sova för natten.

Jag är så grymt lycklig att jag nu har mina 2 små som är de underbaraste i världen!. Vi åker hem imorn om allt är som det ska med lilla Celine:-).


Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0