Jul i vårt hus

Hej på er!
En ruskigt grå dag vi har idag!. Det är sjukdomar son far runt här hemma. Heiley har varit hemma i en vecka snart från dagis då hon är förkyld och hostar. Samma sak för mig!. Vi har knappt varit ute eftersom hostan blir 10 gånger värre då. En gång om dagen har vi iallafall försökt ta oss ut för att få lite frisk luft. 

Med tanke på att man är inne i stortsett hela dagarna så går man runt och fixar lite. Det märks att julen snart är här!. Igår köpte jag en adventsljusstake och en tomte. Fyllde även på med julpapper. Ikväll blir det att plocka fram adventsstjärnorna också. 
Förra veckan var jag och Heiley i skogen och plockade på oss lite fint!. Gjorde en liten julgrupp av det vi hittade och jag blev riktigt nöjd faktiskt med tanke på att jag slängde ihop den på 5 min😊. 


Julgruppen passade utmärkt på min nya fina bord😍.

Hittade superfina röda äpplen igår i affären som både får vara fina för ögat och goda för magen☺️. Som sagt så börjar julen krypa sig på och det är så underbart härligt!, gillar ni julen?🎄. 


Ny i familjen😉.

Hej och god morgon!

Kl är bara 7:30 men jag och Celine vaknade nyss. Kom på att jag måste uppdatera er lite!. Igår fick jag hem ett avlastningsbord som jag fått av Andreas  i tidig julklapp. Det är såå fint och kommer från en tjej som målar möbler och säljer på sälj och köpsidor på Facebook. Bordet får stå där mitt runda lilla bord stod och det bordet ska få flytta upp i sovrummet sedan när vi kan ta bort "amningsfotöljen". Idag ska jag iväg och hämta en underbar sänghimmel jag bara föll pladask för. Så vacker och den ska barnen få dela på sedan när dom har samma sängar, så länge ska Heiley få ha den över sin säng. På julledigheten ska hon ju få ett större rum för att ge plats åt Celine som hon ska dela rum med☺️. 

Nu ska jag gosa bebis! Ha en trevlig helg!Fars dag och snart jul.

Hej vänner!

Vi har kommit in i november med stormsteg och det är fortfarande tokmilt ute!, är det inte lite väll konstigt?. Trots avsaknaden av snö så har jag börjat känna julkänslan en aning i kroppen och är såå sugen på att få pynta!. Jag kommer absolut inte överpynta på något sätt men några saker är ett absolut måste när jag har jul och det är ju adventsstjärnor!. Det blir ju ett så fint sken i vintermörkret och julgranen är också ett måste!. Ljuset är viktigt för mig under vinterhalvåret då det är såå mörkt!. Att tända ljus och samtidigt har granen tänd är ju riktig julstämning!. 

Tända ljus är ju underbart så här års!

Imorn är det ju dessutom fars dag och vi är ingen familj som direkt brukar fira varken mors dag eller fars dag men igår kände jag faktiskt för att göra något!. Så jag köpte en bukett rosor åt vår pappa😊. En lite höstigare variant. Visst är det fint med röda rosor men jag har blivit lite mättad på just den färgen!. Min favorit är annars vita eller ljusrosa. Heiley gjorde 2 teckningar som hon slog in i ett paket och gjorde till pappa. Sötnos😍. 
Snart vankas det kalas. Heiley och Celines kusin på min sida fyller 5 år så vi ska fira henne lite. Tänka sig snart blir Heiley 3 år!, stora tjejen! Och Celine har ju precis passerat 6 månaders sträcket😉.

Ha en trevlig farsdag❤️. 

Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0