Inget vidare :(

Hej vänner!
 
Jag har haft ett par riktigt jobbiga dagar och därför har det varit dåligt med uppdatering här. Jag har haft en sån extrem trötthet så jag har tagit tillfället i akt att sova när Heiley varit på dagis. Illamåendet har dessutom kommit som ett brev på posten (precis som förra graviditeten). Det är absolut värst på morgonen och ibland på natten om jag vakar. Jag har börjat ha kex på sidan av sängen ifall jag vaknar och blir hungrig (vilket på natten resulterar i att jag blir ilamående). Det är dock värst på morgonen och idag kräktes jag för första gången.
 
Den här dagen har varit värst av alla dagar vad gäller både trätthet och illamående. Illamåendet började i natt och gick inte över förrän vid lunchtid. Jag var dessutom så trött idag att jag var nära att somna ifrån Heiley sittandes i soffan när jag hade hämtat henne. Då kände jag att jag var tvungen att göra något och tog mig n kopp kaffe (vanligt) istället för min koffeinfria jag har börjat dricka nu under graviditeten. Då piggande jag faktiskt till och kunde avsluta dagen med att duscha mig och Heiley, byta sängkläder, hänga tvätt, dammsuga och moppa golvet på nedrevåningen.
 
Ikväll åt jag ett rejält kvällsmål bestående av två hela ostfrallor med ost och grönsaker så jag hoppas jag får stå mig hela natten, känner ja mig själv lär jag inte göra det för nu för tiden är jag hungrig OFTA!.
 
Jag har ni bokat mina första Barnmorsebesök. Det blir inte färrän den 28 sep men tiden går ju så fort så jag kommer nog inte hinna fundera så mycket på det. Snart tänkte vi också boka tid i Linköping på Storken för ett könsbestämmande ultraljud. Ja vi vill vara väl förberedda innan den lilla kommer:). Imorn går jag in i vecka 7 :).
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen men ni får sova så gott!
 
Mammas finis serverade mat till mamma idag som hon "lagat". Efter det blev det kaffe:). Min fina älskling, du är så duktig!.





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0