Julen är över..

Och vardagen har dragit igång på allvar!. Vi hade en helmysig jul med bara oss själva allt för att skapa våra egna traditioner med barnen. Julklapparna uppskattades mycket av barnen och det blev riktigt god mat!. Så jag längtat efter den!, jag brukar sällan vara sugen på julmat men i år hade jag julkänslan i kroppen redan i början av december när granen kom upp. 


Juldukningen blev jag riktigt nöjd med!. Handdukarna fick agera tabletter och dekorationen kommer enbart från skogen☺️. Dessa servetteingar gjorde jag på några minuter under dukningen. Vanligt vitt papper och sockerkristyr😀.


Nu har mycket av julpyntet packats ner igen, kvar är nu bara granen och adventsstjärnorna i fönstret. Dock tror jag att dom kommer att packas ner i helgen!. Vill ju ha vår nu!. Det kanske börjar bli dax och ta hem lite tulpaner igen för vårkänslan😉. 

Lundbydockskåpet Heiley fick köpte vi nytt men jag renoverade det geom att måla om och tapetsera om😊. 

Ljusstaken köpte jag på loppis för några helger sedan😊. 

Någon riktig vinterkänsla har jag inte alls fått!, vi har knappt haft någon snö alls bara lite i början av vintern dom snabbt försvann. Istället har det varit grått och riktigt tråkigt väder!. Men nu kan det ju bara bli bättre och bättre!. 

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0