4 månader

Hej i höstmörkret!

Som ni säkert redan märkt hinner jag inte uppdatera bloggen så mycket längre. Det är full rulle hela dagarna med en 2,5 åring som hela tiden måste aktiveras på på olika sett och en bebis som också kräver sitt.

Min lilla Celine har hunnit bli 4 månader och är en riktigt glad liten tjej som älskar sin syster, det märks!. Hon blir glad när hon ser henne och Heiley gillar Celine så himla mycket!. Håller henne nästan jämt i handen, pussar henne och vill hålla i henne. Om det är något annat barn som kommer och vill titta på henne så är hon snabbt där och gärna puttar undan dom och säger "det är min lillasyster" eller "det är min bebis!", sötnöt!.

Snart vankas det dop av lilla Celine:-). Den 21 sep blir det och då ska hon få sina namn!. Heiley döptes när hon också var mellan 4 och 5 månader så Celine kommer kunna ha alla kläder som Heiley hade på sitt dop:-). Hon kommer att heta:

Celine, Heiley, Ellie Lilja <3

Andranamnen efter Sin syster och Ellie efter mig eftersom det är det jag brukar kallas:-).

Nu vankas det lite egentid. Barnen ligger och sover som små prinsessor!.

Älskar dom över allt annat!

Översta bilden: Heiley vänster 5 månader och Celine höger 4 mån:)Olle

Tycker du verkligen det är roligt och något positivt att din dotter beter sig så när andra barn närmar sig hennes lillasyster?

Svar: Äh positivt och positivt det är väll på ett sett bra att hon skyddar slillasyster. Värre tycker jag nog att det skulle vara om hon inte brydde sig alls. Sedan är det klart att jag säger åt henne att andra barn får känna på henne och prata med henne. Lite svartsjuka finns det nig också med i bilden även om den inte är så stor.
Elinor Lilja

2013-09-24 | 16:47:01 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0