Celine 5 månader

Hej i höstmörkret!

Här går dagarna i en rasande fart och och dom kantas av en del dagislämningar, öppna förskolan häng, träffa någon av Heileys kompisar och en massa annat!. Celine bara växer och växer och sist vi mätte henne var hon prick lika lång som Heiley var i samma vecka dvs 67 cm lång:-). Det kanske blir en lång tjej av henne också trotsallt:-). Hon väger dock mer än Heiley gjorde 7800g väger hon nu. 

Det är så härligt och följa sina barn och se dom utvecklas!. Heiley har blivit en enormt stor tjej och vad jag hört så är hon väldigt stor, lång och vuxen för sin ålder. Hon är nu 98,5 cm lång och skulle tippa på att hon väger runt 15-16 kilo:-). 

Celine har vänt sig från rygg till mage och hon har börjat sprattla en massa med både armar och ben. Pratar gör hon gärna högt och tydligt och är lika lugn och snäll som Heiley var som bebis. Hon är väldigt stadig i huvud och rygg och bara hatar och ligga ner!, hon ska sitta hela tiden!. Dock har hon inte lärt sig göra det ännu:-). 
Bild från Celines dop den 21 sep:-)


Celine på sitt dop:-)


Celine är en glad liten tjej!

Hon är en rolig liten bebis;-)

Det var lite uppdatering i läget vi är i nu:-). Hoppas ni har haft det skönt sedan vi hördes sist?:-). 

Massa kramar!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0