Ny i familjen😉.

Hej och god morgon!

Kl Ă€r bara 7:30 men jag och Celine vaknade nyss. Kom pĂ„ att jag mĂ„ste uppdatera er lite!. IgĂ„r fick jag hem ett avlastningsbord som jag fĂ„tt av Andreas  i tidig julklapp. Det Ă€r sĂ„Ă„ fint och kommer frĂ„n en tjej som mĂ„lar möbler och sĂ€ljer pĂ„ sĂ€lj och köpsidor pĂ„ Facebook. Bordet fĂ„r stĂ„ dĂ€r mitt runda lilla bord stod och det bordet ska fĂ„ flytta upp i sovrummet sedan nĂ€r vi kan ta bort "amningsfotöljen". 



Idag ska jag ivĂ€g och hĂ€mta en underbar sĂ€nghimmel jag bara föll pladask för. SĂ„ vacker och den ska barnen fĂ„ dela pĂ„ sedan nĂ€r dom har samma sĂ€ngar, sĂ„ lĂ€nge ska Heiley fĂ„ ha den över sin sĂ€ng. PĂ„ julledigheten ska hon ju fĂ„ ett större rum för att ge plats Ă„t Celine som hon ska dela rum medâ˜ș. 

Nu ska jag gosa bebis! Ha en trevlig helg!





Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: SkÀrblacka
Ålder: 25

Övrigt: VĂ€lkommna till min blogg!. Elinor heter jag och Ă€r 25 Ă„r och bor i ett litet samhĂ€lle som heter SkĂ€rblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.HĂ€r kan ni lĂ€sa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som hĂ€nder i i min vardag med smĂ„barn. Varmt vĂ€lkommna in!.






RSS 2.0