Öppna förskolan

Hej friends!

Hoppas ni har fått en bra start på veckan?. Här har den kommit igång för fulla muggar och vi har än så länge hunnit vara på öppna förskolan och ätit lunch. Nu sover skruttan vilket inte var några större problem. Hon följde snällt med upp och la sig i sängen vilket är ovanligt!. Jag var själv så trött att jag somnade i hennes säng några minuter:-).

Sedan när lillan vaknat ska jag fortsätta vika tvätt och lägga i minis byrålåda. För er som undrar om vi har ett namn till lillan så, ja det har vi men än så länge vill jag hålla det hemligt, vi får väll se hur länge jag orkar hålla mig. Det är ett namn som följt mig under hela graviditeten så att tänka på något annat blir väldigt svårt då jag tycker det passar så bra ihop med namnet Heiley.

Snart blir det till att hugga tag i disken som står och retar mig från lunchen :-SMadeleines.se - FotogladGravidMamma

Haha ja tänk att det kan vara så gott? :D

2013-01-19 | 21:31:15 | http://madeleines.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0