En lång vecka

Då har halva helgen redan gått och jag är så trött!. I slutet på jobbveckan var det riktigt segt och jag lägger mig senast 22 varje kväll för då är jag så slut att jag nästan somnar stående. Jag och Heiley är ju inte hemma förrän strax efter 18 varje dag och då är det middag som ska fixas, byte till pyjamas och ibland bada. Jag har Max 2 timmar på mig att göra allt för Heiley blir så trött mellan 19-20.

Heiley har haft sin första dagisfotografering och jag är så spänd på att få se hur gruppbilden blir:-). Porträtten är inte förrän 1 nov så det får vi vänta med.

Nu är jag genom hungrig så det blir någon form av käk. Föresten är jag i vecka 10+2nu eller inne i vecka 11 :-)

Kram



anna

Hur går det med graviditeten? Hade varit roligt om du uppdaterade lite!:)

Svar: ÅH det går så bra så! ska genast skriva ett inlägg men har mått rätt upp och ner så har inte riktigt orkat med det men jag lovar att jag ska uppdatera:)
Elinor Lilja

2012-10-25 | 07:43:57 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0