Trött och lite mör

Usch vilken seg dag det varit idag!. Visserligen gick dagen på jobbet i en rasande fart trots att det inte var så jättemycket kunder. Doc hade vi en vild diskution kring restaurangen som vi ska öppna. Cafet ska nämligen nyta branch och då till en restaurang med både pizza, riktiga hemmagjorda hamburgare, kebab och en hel del ala carte. Skillnaden på "vår restaurang" och andra typer av pizzerior kommer att vara att vi har helt färska och fräscha råvaror och med bra kvalite. Det ska även vara nytt och fräscht i lokalen och vi kommer även få nya arbetskläder:).


Här jobbar jag! och där trivs jag superbra!. Dock kommer det snart inte att vara cafe de paris utan något annat namn som ännu är oklart:).

Inte nog med det så är vi snart klara med kvarterets största uteservering:) och det ska bli så spännande och se vad alla gäster kommer gilla den:).

Nu har jag precis nattat Heiley somäntligen somnade vid 19!. Igår ville hon vara uppe till 21.30 och det ville ju egentligen inte mamma och pappa men vad gör man när hon bara tokvägrade och var piggare än piggast:).

Själv blir det också att slumra tidigare idag än vanligt för jag är grymt trött. Skönt och vara ledig på torsdag:)

kram på er




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0