Flitiga jag:D

Åh vad jag har varit duktig idag!. Je skulle iväg till tandläkaren och J skulle inte vara där heller och då var det bara lilla jag kvar:). Först gjorde jag alla vanliga sysslor på jobbet och när jag sedan blev själv passade jag på och städa HELA cafet vilket innebär både sopa och våttorka golvet:). Normalt set måste jag dela upp det eftersom det alltid är kuder inne i cafet eller så är det alltid någon som ska gå ivägen när jag städar "backstage" om man säger så:). Sedan diskade jag ALLT efter lunchen (vilket då alltid betyder handdisk då vår diskmaskin är trasig) vilket inte var direkt lite.

När jag sedan kom hem så blev det rutiner igen vilket betyder middag, rasta hunden, fixa Heiley för kvällen, ge henne välling, borsta tänderna (vilket har blivit 6 st) och sedan natta henne.

Därefter blev det att diska och våttorka golvet här hemma (damma gjorde jag igår), och tvätta ännu ett tvättlass.

Jag känner mig riktigt duktig. Tom så jag sa en lite spydig kommentar till Je (min ena chef) "nu kan du inte säga att jag inte varit duktig:)" "neee" sa han med ett flin hihi.

Min dag har alltså kantats av en hel del städ och imorn är jag och Andy lediga:), tjohooo då blir det mys med familjen. På fredag blir det bara en snabbis på jobbet då jag ska göra smörgåstårta till en som beställt:).

Kram på er!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0