Duktiga jag!

God kväll!
 
Jag känner mig riktigt duktig idag:). Jag har nämlgen kört 2 pass idag *klapp på axeln*. De blev2 efter varandraså jag är precis klar. Tanken var från början att jag inte skulle träna alls eftersom Heiley som vanligt hade svårt och sova så nattningen tog 1 timme. Då var jag så trött så jag tänkte bänka mig framför soffan.
 
Så blevdet ju inte:), istället tog jag mig i kragen och börjde med ett pass Beachbody insanity på 42 min. Helt slut blev jag! men kände ändå att jag hade lite mer att ge. Bäst att passa på när man får chansen så då blevdet dessutom ett Turbo jam pass som fick bli styrkepasset. Insanity är ju också till viss del styrka men inte tillräckligt så det fick bli ett bonuspass:). Totalt 74 min träning idag:).
 
Tidigare idag träffade jag Emma (min granne) och hennes dotter Alma (3 år) och vi gick till lekparken så barnen fick leka av sig lite. Heiley var på dagis för sista gången innan sommaren så nu har hon sommarlov:). Hela 5 veckor hemma, en utmaning kommer det att bli men ack så skönt och ha henne hemma:).
 
Nu ska jag luta mig tillbaka lite, imorn blir det en tripp in till stan och träffa syrran:).
 
Kram och god natt på er
 
En bild från igår då vi träffade Madde och hennes dotter Joanna:)
 
 
Heiley tidigare idag ute på äventyr påväg hemfrån dagis:)
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0