sommaren kom till slut

Ja det verkar så iallafall!. Känns tyvärr lite tråkigt för man hann nästan acceptera att det inte skulle bli någon sommar i år. Nu är den äntligen här och det är väll bara och tänka om då:).
 
Bara för det fina vädret ska vi ta oss iväg till badhuset och bada!. Det blir första gången i år och ännu har vi inte vågat oss till någon sjö eller liknande men det blir nog och ta sig till vår sjö här i Skärblacka iallafall någon gång innan sommaren är slut:). Snart är det ju dax och börja jobba igen. Renoveringen har dragit ut lite på tiden tyvärr så siktet är nu inställt på att det kommer öppna den 6 eller 7 augusti så vi får väll se om det hinner bli klart till dess:).
 
Föresten så fick Heiley en present när hon fyllde 1,5 år i  onsdags. Vi köpte ett kök till henne från Ikea och jag är såå nöjd!, mycket bättre kvalite än alla hemska plastkök som finns att köpa på leksaksaffärer. Heiley hade ett i plast förut men hon kunde putta omkull det. Det här är i trä och mycket finare och tåligare:)
 
 
 
 
 
 
  





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0