Jorden slår tillbaka

Det är jag nästan helt säker på!. Än så länge har det inte varit någon form av sommar utan bara en massa regn!. I Polen slog en tornado ner helt oväntat. Jorden håller på och slå tillbaka, frågan är bara hur länge jorden kommer palla med detta tryck innan den ger upp helt, det är nog bara en tidsfråga. Alla dessa filmer om naturkatastrofer som Armagedon, the core, 2012 och ja ni vet nog vilka jag syftar på är ju bara filmer och filmer som jag verkligen tokälskar men att filmerna är så pass mycket sanning trodde jag inte. Man vet att det skulle kunna bli så på riktigt men det blir ju i så fall inte under in eller mina barns livstid men nu har jag börjat undra om det kommer ske ganska snart?.
 
Enligt Mayafolkets kalender tar den slut december 2012, varför undrar man ju då?, hade dom förutspått något som vi inte kunnat ana?. Ibland blir jag bara så arg på oss människor, det finns fortfarande folk som tror att dessa vänderfenomen är helt naturliga och har alltid funnits i olika utsträkningar. Dessa blundar nog bara för verkligheten. Vad jag minns så har jag alltid haft sommar när det ska vara sommar och vinter på vintern under min uppväxt. Jag har nog heller aldrig varit med om så mycket regn som kommit. Jag läste här om dagen att detta kallas naturkatastrof av "de mer kunniga".
 
Ni ser ju bara småland!, klass 3 varning pga av stora regnmängder och översvämmningar och det är här i Sverige? där vi sällan märker av något alls. Tänk då hur mer utsatta längder har det?. Enorma översvämmningar, torka som aldrig tidigare, djur och människor som dör.
 
En bild från Mariannelund och översvämningen där. Bild från google.
 
Jag och Andreas diskuterade det där i morse, tänk om nasa sitter och vet en massa saker som vi "vanligt folk" inte har en aning om. Kanske vet dom mer än vi om vad som håller på att hända?. Vem vet? om vilken dag som helst kanske det sätts in en extrasändning om hur läget är och att det är så kritiskt att människan inte kommer klara sig och vi utplånas? ungefär som day after tomorrow.
 
Jag ville bara skriva av mig lite, nu säger jag inte att så är kommer det garanterat att bli men man målar ju fan på väggen när det regnar så oerhört mycket och det verkar aldrig ta slut. Man hör bara mer och mer saker som händer så det är klart man blir orolig.
 
Vad tror ni själva?, är ni oroliga?
 
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0