Stora tjejen- Snart dagisdax

Hej och god kväll vänner!

Hoppas ni haft en superskön dag!.Vi har haft en hemmadag hela dagen vilket varit rätt skönt. Vi har fortsatt med målningen av vårt kökstak och än så länge har det gått åt 10 liter:S och vi har ett lager kvar *pust*. Vi har varit på en uppfriskande långpromenad också hela familjen vilket ofta är rätt uppskattat för det blir många bra diskutioner under promanden:). Vi har en liten sak på gång men än så länge vill jag inte säga så mycket eftersom det inte är säkert ännu, och nej det är ingen ny bebis på gång om det var det ni trodde. Rätt långt ifrån faktiskt haha!.

Om bara 3 dagar så är det dags för Heileys inskolning och det är verkligen något jag både sett fram emot och som jag bara velat hoppat över. Helt plötsligt kommer Heiley inte längre vara hemma hela dagarna och det är det som gör så ont. Jag har ju sånt kontrollbehov när det gäller henne. En sak jag är livrädd för är att hon ska klämma sig i någon dörr eller liknande!. Det kanske åter som en struntsak men jag är verkligen rädd för det eftersom hon går längs väggar och dörrar för att ta sig fram, usch det är jag livrädd för!.

På tal om gå så har hon blivit så duktig på att ställa sig upp utan stöd och går tom flera steg helt själv nu!. Idag räknade andy till 10 st utan att ramla och hon tycker det är så kul och kunna gå för hon får ju sååå mycket beröm:).
 
Nu har Heiley precis somnat för natten vilket gickvälidgt fort, hon var såå trött så det tog nog bara 10 min.

Föresten!, är det någon som vet hur dagsis ställer sig till förkylningar?, måste dom vara hemma bara för att de är förkylda eller  kan dom gå endå?. Heiley är ju jätteförkyld och hostar men annars är hon pigg. Känns larvigt att vara hemma för det men någon som vet bättre än jag?.

kram på er alla



Jeanette

Ingen fara att gå till dagis förkyld, alla ungar hostar och det bara rinner snor hela tiden går runt hela tiden, kan inte vara hemma för en sån sak då skulle alla vara hemma i från Neos dagis.Man ska vara hemma om dom har feber och har andra sjukdomar som magsjuka m.m Beror på hur hostan är oxå kan hon knappt andas skulle jag gå till läkaren om det låter rosligt kan vara lunginflammation, sånt där märker man bara dag för dag.Kram

2012-01-08 | 11:29:46 |
Ellie

Jeanette: Jo jag kunde väll tänka mig det!, skullebli dyrt om dom skulle vara hemma för lilla minsta. Jo hon låter faktiskt ganska rosslig så kanske borde ringa BVC imorn?. Hon ska ju till dagis på tisdag och då kan detu vara bra och veta innan om det ä något.

2012-01-08 | 15:50:36 |
Jeanette

Jo ring och fråga om du är osäker på vad det kan vara ,bättre det än inte veta men kan vara virus med det har gått länge då gör dom inget, var ju med Neo till läkaren dom ger ju inget emot sån hosta han hade och den var rätt läskig jag trodde ju att det kunde vara lunginflammation, läkaren sa bara att det låter inte så och att man får komma tillbaka om det blir värre ,det är som vanligt när man är orolig.

2012-01-08 | 16:48:09 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0