Höstinköp

Hej och god kväll!.

Det blev en liten tripp in till stan även idag. Vi tänkte kolla lite efter vinterkläder till heiley och det som föll mig mest i smaken var name its tvådelade vinterset. Kollade även på stadium men det var inget som jag gillade. Hm har ju en jättefin jacka men som vanligt är dom alltid väldigt sena ute så det hade inte kommit in en en enda vinterpryl förutom mössor och vantar.

En sak kunde vi dock bocka av från viktsenheten och det var ett fleeceset som hon hade ett likadant förra året fast då i lila från lager 157. Det finns inget jag helldre skulle köpa en dessa, för 100:- får du byxor och tröja och det är inte fy skam!. Denna gång blev det ett rosa set i stl 98/104.

Heiley har föresten invikt sina nya skor!, så himla söt!.



Malin

Ær lite nyfiken på varfør du/ni væljer den typ av sko till Heiley? Någon speciell anledning att du/ni inte hellre køper en mer fotriktig sko?

Svar: Jag tycker dom är snygga och och enligt mig så länge skon sitter bra på foten är dom fotriktiga. Skor köper man såå många varje år att det skulle bli flera 1000 varje år bara på skor. Det räcker med att man ska köpa allt nytt till varje säsong. Jag tycker att så länge man inte köper begagnade skor som någon gått i så är det helt ok att köpa billigare skor.
Elinor Lilja

2012-08-27 | 14:06:08 |
Olle

Vad är "viktsenheten"
helldre = hellre?
skulle köpa en dessa = skulle köpa ÄN dessa?
Man skriver alltid egennamn med stor begynnelsebokstav, förtjänar inte din dotter det också?

2012-08-27 | 21:19:53 |
Malin

Tack før svaret, då førstår jag hur du tænker. Personligen skulle jag hellre prioritera att lægga pengarna på ett par skor som ær anpassade efter barns føtter (bra stød om vristen, rætt bakkappa etc) och som ger stadga så att felbelastning och permanenta skador inte uppstår. Men det ær ju sjælvklart ditt val...

Svar: Det var just därför jag köpte dessa skor då det ger ett bra stöd om vristen. Sedan är det ingen som säger att dyra skor är mer anpassade efter just ditt barns fötter. Alla skor är olika så även de dyra.
Elinor Lilja

2012-08-28 | 13:46:39 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0