Heileys favoriter

Det är så underbart kul och få följa sin dotter växa upp och utvecklas!. Varje dag lär mig sig nästan alltid något nytt.

Idag har jag lärt mig att Heiley älskar bilar!. Så fort hon ser en säger hon " a bi!" som betyder en bil. Hon gillar cyklar också men när hon ser en säger hon bara "titta!". Så i dag när vi var till affären köpte vi en liten bil som hon kan leka med och hon blev jätteglad och pruttade med munnen för ja det är ju så dom låter:-).

Heiley har ju aldrig varit det minsta intresserad av tv, vilket program jag en visar henne så ratar hon det totalt!. Förutom nyss!, då satt hon som fastklistrad framför " vad blir det för mat ". Ibland utbrast hon "titta"..."titta!" och pekade på tv'n. Hon är bra rolig min lilla tjej.

Vi märker också klart och tydligt vilken personlighet hon har. Hon är väldigt givmild!. Äter hon mat eller fikar eller vad som så ger hon helldre sin kaka eller sin mat till mamma, pappa, hunden eller någon annan. Man får nästan alltid säga " nej gumman! Det är din mat ät du" eller " nej tack ät den du". Är det någon dom hon vet har tappat något så är hon snabb att ge tillbaka det. Hon vill dessutom gärna hjälpa till, när vi ska ut ska hon hålla hunden eller kommer med våra skor i hallen och ger oss dom:-).

Hon har också blivit väldigt artig!. Allt man ger henne säger hon tack för!. Ger man henne skona säger hon tack, efter maten säger hon tack eller om vi ger henne den:-). Om hon någon gång missat att säga tack behöver vi bara säga " vad säger man?" så säger hon direkt tack tack!:-).

Det är inget vi medvetet lärt henne utan det har hon väll uppmärksammat själv att vi brukar säga.

Som sagt! Det är så kul och se hur Jon utvecklas till en egen individ med egna drömmar och intressen:-).






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0