Fint till Hösten

Hej vänner!
 
Har kollat runt lite som vanligt efter fint till hösten. Jag älskar ju ljusa färger normalt sett men till hösten gillar jag när det blir lite mörkare och mysigare. Det kommer därför att införskaffas en del i brunt, grått och svart men även mörkare färger som mörklila, mörkgrönt etc. Jag lägger upp några av de favoriter jag hittade.
 
Vinterjackan tror jag att jag hittat på H&M men jag är inte helt säker. Name it har superbra vinterkläder men tyckte den här jackan var så himla fin. Synd bara att det inte finns i likande byxor:(. Jag vill helst ha samma färg på både under och överdelen men tanken är väll att man ska ha svarta byxor till tyvärr.
 
 
Förra vinern hade hon overall från Name it men nu känner jag hon blivit så stor att hon kan behöva dela tvådelat. Dels är det smidigt när man går i i affären och bara ta av jackan och när det blir lite varmare ute kan hon bara ha jackan och vanliga byxor. Får väll åka och kolla på den helt enkelt:).
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0