Växer så det knakar!

Ja Heiley växer verkligen så det knakar. Hon har inga 56 kläder kvar som hon kan ha förutom två pyamaser som är lite korta i benen men som funkar endå. Nu har hon dessutom börjat passera stl 62 i kläder och det har inte inte haft längre, max 1 månad!. Nu är hon mittemellan 62 och 68 så det mesta vi köper till henne nu är 68 om det inte är en stor 62:a.

Idag blev det lite inhandling av nya kläder till henne just för att hon knappt har några kläder kvar. Hon har nog bara 3 bodyn som hon kan ha så det blev att köpa några sånna och så lite annat trevligt i klädväg.


En söt body från Cubus stl 68 49:-


Ett par matchande byxor från Cubus stl 68 49:-


Ett par byxor från Kappahl stl 62 69,50:-


Denna body köpte vi 2st av en i stl 62 och en i stl 68 som matchar de vita byxorna 69,50:- Kappahl


Köpte även en söt kjol på H&M 49,50:- stl 62


långärmad enkel body från H&M stl 68 49,50


Och så köpte jag en handbok om kaffe som jag kan läsa innan jag går min baristautbildning som jag hoppas kunna gå i sommar. I denna står det lite receps på olika drinkar, kaffemaskiner, historia, baristayrket etc.
Bokia 119:-

Nu ska jag gå och sova, ska träffa mammagruppen imorn och denna gång blir vi hemma hos oss:). Bäst jag går ner och lägger på glasyren till mockarutorna:)...

god natt! 









Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0