Skärblackamammorna!

God kväll!

Sitter här och har riktigt tunga ögon efter att ha gått upp rätt tidigt idag, 7,30 då jag skulle ta en promenad bort till cafeet/bageriet här i blacka för att träffa mammgruppen. Jag gillar egentligen inte att säga mammagruppen för det verkar så opersonligt. Tycker faktiskt vi har blivit vänner allihop så mammagrupp är fel ord att säga. Jag och Annicka pratade om att vi borde göra en såpa, Skärblacka mammorna! haha herregud igen skulle vilja se det hihi. Vi pratade om att det här livet skulle vi vilja leva hela tiden eftersom det just nu bara består av "ta hand om bebisarna", träffa andra mammor, barnvagnspromenader ja ni förstår nog vad jag menar.

Hur som helst så blev det en fika tillsammans md Annicka & Hannes, Emma och Isabell, Pernilla och Joar och jag och Heiley. Sofie och Wille fattades men tyvärr var lilla Wille sjuk så de fick bli hemma. Som vanligt var det grymt trevligt och vi pratade om allt som har med barn att göra, lite om jobb etc. Nästa vecka ska vi hem till Emma och se hur hon bor :).

Tyvärr tog jag inga direkta bilder från fikat men här har jag lite bilder som Annicka tog:).


Annicka till vänster, Pernilla och längst till höger Emma.


Påklädning på bordet hihi.






Hannes med mamma:).


mamma Emma och dotter Isabell


mamma pernilla och lilla Joar

Det bästa med dessa bebisar är att alla är precis lika gamla som Heiley. Det är bara några dagar som skiljer bebisarna ifrån varandra. Utom Emmas dotter som blir 5 månader snart. Sofie som inte var där har också en son som är lika gammal som Heiley.

När jag skulle hem från cafet så bokstavligt talat vräkte det ner och var svinkallt. Jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem och jag som inte hade regnskyddet på vagnen så kan jag lova att även den blev helt dränkt. Dock klarade sig Heiley helskinnad :).

Nu måste jag sova, kan säga att det verkligen behövs.

kram på er

Daniel

Det finns redan två sånna såpor. De heter Böda camping och Ullared.

2011-05-05 | 09:20:16 |
Ellie

Daniel: haha jo det vet jag:) men det var mest på skoj, tror ingen är intresserade av våra fikaträffar hihi..

2011-05-05 | 12:02:57 |
Madde

Du skulle ju säga till mig när ni skulle fika ju ;) Hoppas allt är bra med er! :) Kram

2011-05-05 | 18:31:13 |
Ellie

Madde: oj förlåt! det glömde jag helt bort men vet du!, vi ska va hos en av mammorna nästa tisdag. Jag kan fråga om det är ok att du "är med i gänget"..kram

2011-05-05 | 21:38:12 |
Madde

Det är ingen fara, det skulle vara jättetrevligt fast jag kan bara om det är efter lunch, annars kan vi väl ses en annan dag? :) Kram

2011-05-05 | 22:59:45 |
Ellie

Madde: på tisdag blir det nog vid 10, vi brukar oftast träffas då eftersom vi fått det som en slags rutin. Men visst kan vi träffas en annan dag endå!. Det är bara skicka iväg ett sms när du har lust:)...kram

2011-05-06 | 00:33:22 |
Åsa

Hej! Började läsa din träningsblogg för inspiration (tränar ganska mycket själv) och sedan följde jag med till gravid/barn bloggen av bara farten, man måste ju se hur det fortsätter liksom! Det som nu är så roligt med bloggen är att jag också ska få barn och det är roligt att läsa någon som ligger några steg före:-)



Fortsätt skriv!

2011-05-06 | 13:48:44 |
Ellie

Åsa: Hej och varmt välkommen!. Vad roligt att du gillar bloggen!, det är så sällan jag får just sånna här kommentarer och det är alltid kul när det kommer någon ny som hakar på. Ja min blogg har verkligen utvecklats rätt mycket genom åren. Först ren fitnessblogg, sedan träningsblogg, sedan gravidblogg och nu en rätt allmän blogg om lite träning ibland, mammaliv, ja som sagt det mesta. Det är kul när folk hänger med trots att jag ändrat lite tema på bloggen för visst är det så, man växer och utvecklas som männsika och likaså bloggen:). Grattis till graviditeten!, jag lovar att det är en magisk gåva att få barn! det finns INGET som slår den kärliken till sin lilla bebis:). Tänkte ev börja med lite tips kring just bebisskötsel etc men vet inte om det finns något intresse av det?. Får se vad alla andra säger:)...kram på dig och bebisen i magen

2011-05-06 | 22:13:00 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0