Heiley 4 månader idag!

Japp då var man helt slut efter dagens träning!. Körde lite (eller snarare väldigt mycket) beach body pure cardio och jag kan säga att det är långt ifrån lätt träning!. Herregud vad jag svettades! och det var sååå jobbigt. Helt utan vila i typ 20 min och tokintensivt. Var rätt snurrig efteråt kan jag säga!. 40 min blev det iallafall och det var sååå skönt att få svettas ut lite:).

Idag fyller Heiley 4 månader och det firade vi med att hon fick påbörja steg 2 i sin matintro. Detta innebär att jag gav henne Kyckling och rotfrukter från 5-6 månader vilket är en pure (så klart med tanke på att hon inte har tänder) och konstigt nog så gav hon inte en enda min åt det och det är första gången som hon äter någon form av mat med protein *duktig tjej*. Hon har n ätit pureerna från 4 månader i snart 1 månad (kanske 3 veckor) och tror det börjar bli lite tråkigt nu. Frågade en dietist på sempers hemsida om det var ok och hon menade att om hon accepterar smakportioner och vill ha mer mat så är det ok att gå vidare. Sedan står det i infon jag fick från BVC att när portionerna är uppe i några matskedar så är det dags att gå vidare till nästa steg så därför gjorde vi det. Hennes stora favorit är fortfarande sin havregröt som hon äter morgon och kväll:).


Moster med familj kom på besök igår:)


Sova måste man trots att det är sin dag:)


Lite dålig bild men världens finaste tjej:)


Världens vackraste ögon! (hon ser ut som en liten köttbulle men det är pga av att mössan är något liten hihi.)

Idag var det min tur att hålla i "tisdagsmammornas träffen" (på en måndag denna gång) och det var riktigt trevligt. Nu har vi fått tillskott i gruppen nämligen min granne som bor mitt emot oss. De är nyinflyttade och vi har inte direkt pratat med dom men så fick vi veta av en granne att de hade fått en dotter i slutet av januari i år precis som vi så då blev vi jätteintresserade av att lära känna dom. Därför började Andy prata med dom igår när de var ute på tomten och deras dotter är född 24 januari (Heiley är född 23  januari) så vi blev superglada!. Så hon blev med i vår lilla grupp och nu kommer vi att göra ett "gångstråk" från deras hus, genom vår häck och hem till oss så att vi kan träffas OFTA:), superkul ju!n närmare kan man inte komma:).

Nehe nu är det dags att krama kudden, imorn blir det lite öppna förskolan och väga lilla skrollan så får vi se hur det står till med vikten nu när hon äter riktig mat:).

God natt på er!





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0