En stekhet glassdag

God kväll!

Då sitter man här igen mer eller mindre kokt för visst har det varit oerhört varmt ute idag!. Jag klagar dock inte för jag tokälskar värmen!, den här sommaren kommer jag njuta för det kunde jag inte på samma sätt förra eftersom jag var gravid och tampades med illamånede. Nu förstår jag dock hur värt allt var!!. Kl 22 idag var det hela 17 grader ute och inne är det hela 25,8 grader! pust!.

Idag blev det en härlig tripp tillsammans med Sofie och Wille till Söderköping och Smultronstället. För er som inte varit där kan jag säga att det är ett glasstället med en restaurangkänsla då man får ett bord, en meny och en nota när man känner sig klar. Glassarna är långt ifrån "normala" då de är riktigt stora och maffiga. Den dyraste glassen kostar 300kr och är nog glass för ett helt år för den är sextremt maffig. Sofie beställde en glass för 108kr och jag nöjde mig med en för 88 kr:).


Min glass hette Rasberry rock och innehöll hallon och lakritsglass, vaniljglass, stelnad lakritssås, grädde och ett rån och några lakrits&hallongodisar. 88:-


Stor skillnad på Sofies glass och min:). Hennes innehåöö apelsinglass, vaniljglass?, mandariner, chokladsås, apelsin, och rån.

Nu är det dax att gå och krama kudden vilket Heiley redan gjort för ca 4,5 timme sedan:). Imorn ska vi ta oss tidigt till öppna förskolan på lite babysång och träffa lite föräldrar.

God natt och sov så sött!





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0