Promenera mera!

God kväll!

Klockan är nu på tok för sent för att jag ska sitta här och blogga men jag passar på nu då det inte finns allt för mycket tid till det på dagarna.

Dagen idag har jag bara tillägnat mig och Heiley. Har försökt och inte göra något annat (trots det blev det lite diskning och tvättning men annars lugnt). Vaknade kl 8 av att Heiley ville ha mat och inte ville somna om så det var väll dags att gå upp tyckte jag även om jag ville sova bra många timmar till. När jag kom ut och gjorde frukost till mig så låg Heiley i babysittern och när frukosten var klar sov hon som en stock. Då ansåg jag att det inte fanns någon anledning att sitta uppe när hon endå sov så jag åt upp min gröt och tog med henne in i sängen igen och där somnade jag på stört. Det blev att vi sov till kl 10 och det var riktigt skönt vill jag lova. Lite bättre energi har jag därför haft idag och jag ska verkligen ta tillfällen i akt när det gäller att sova.

Träningen idag fick bli en promenad med Kiwi och Heiley på ca 45 min i raskt tempo. När man har problem med att hinna med får man väll helt enkelt slå två flugor i en smäll och rasta hunden, ge Heiley lite frisk luft och jag får väll motionera samtidigt så om jag har svårt att hinna med träning får jag väll helt enkelt försöka få in en promenad med tanke på att hunden endå måste ut. Promenera mer helt enkelt.

På kvällskvisten kom Sofia hit och klippte Andy och äntligen fick jag färga håret vilket Sofia hjälpte mig med så nu känner jag mig fräsch igen:). Tack för hjälpen gumman!.

Nu måste jag lägga mig, det finns ju en dag imorn också..

kram

Linda

Hej Ellinor,

Vad har du för mailadress, fick ju en förfrågan av dig på min blogg som jag skulle vilja svara på:O)

Mvh

Linda

2011-03-05 | 09:52:37 | http://www.metrobloggen.se/fitnesstar



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0