Mycket som händer....

så jag hinner inte riktigt blogga så mycket. Ska verkligen försöka bli bättre på det men jag känner att jag inte riktigt haft tid till det. I tisdags åkte jag, min syster och hennes kompis till Ullared och var borta hela dagen!. Dagen efter var jag så trött att jag bara ville vila (körde själv hela vägen till och från Ullared vilket är ca 64-66 mil tur och retur) så jag var bra mör efter resan. Heiley var dock hur snäll som helst hela dagen!, sov hon inte sött i sin bilbarnstol så låg hon och tittade. Hon sa inte ett ljud på hela dagen så jag blev sååå stolt över henne!. I helgen har det blivit lite lite småshoppande av en ny overall till tjejen eftersom hon börjat växa ur den gamla. Blev därför tvungen att köpa stl 62 nu och den satt perfekt!. Passade även på att köpa en söt liten tröja till henne i stl 62 och även den satt perfekt så min lilla tjej har blivit stor!. Dock blir jag alltid lika förvånad över alla stl för det är verkligen sååå olika på dom beroende på vad det är för plagg. Vissa bodyn kan hon fortfarande ha i stl 50 medans vissa är i stl 56. Vissa i stl 56 kan hon inte ha utan är för stora och vissa 62 kan sitta perfekt. Då undrar man vad det är för konstiga stl nu för tiden!.

Vi har även beställt vår luftvärmepump och hoppas att vi kan få den instalerad så fort som möjligt eftersom det fortfarande kan bli ganska kallt inne och då speciellt på natten. Nu har vi ju bara massa element på och det blir absolut inte gratis vill jag lova!.

I helgen har vi även hunnit med att beställa tapeter till Heileys rum så nu är det klart!, Andy har även börjat med att spakla liteså nu är det rena bombnedslaget i hennes rum.

Som ni förstår har jag inte hunnit med någon form av träning denna vecka. 1 dag fick liksom räcka och jag hoppas det ska bli mer av den varan denna vecka.

Heiley utvecklas mer och mer för varje dag nu känns det som. Hon har tom visat matintresse för första gången!. Jag sat och åt en yoghurt och hon satt med ryggen mot mitt bröst (halvsittandes) och när jag tar skeden över henne och in i min mun så fäljer hon efter med huvudet (och börjer huvudet bakåt) och gapar samtidigt:). Hon var sååå söt!. Sedan har hon även suttit flera gånger när jag ätit och bara tok stirrat så jag tror hon kommer bli tidig med att börja äta. Om det är ok för BVC så kommer jag ev börja med smakportioner från 3-4 månader (jag själv fick mat i 3 månaden) så om hennes mage går med på det så kommer jag köra då:).

Hon blir starkare och starkare i huvudet också och hon pratar mer och mer med mig och ler ibland när hon ser mig:). Jag längtar verkligen tills då hon börjar sitta, det ska bli sååå kul och fökja hennes utveckling.

Nu ska jag gå ner till familjen, snart blir det läggdax och imorn är en ny dag. På tisdag ska jag till föräldragruppen och då ska jag passa på att väga henne. Det var två veckor sedan sist och jag tror hon gått upp en hel del i vikt för hon är riktigt tung nu!:). Skulle tippa på att hon säkert ligger på 5000 sträcket nu men vi får väll se:).

Puss på er alla och hoppas ni haft en bra vecka!

Här kommer bli bilder från veckan:


Lite morgonmys i sängen!


På promenad här om dagen!


Min stora tjej! här i sin nya overall+ en snuttefilt hon fått av moster i Ullared:)


Moster Camilla sitter och matar lilla Heiley i restaurangen på Ullared:).


Heiley älskar att titta över axeln på saker. Favoriter är tavlor, lampor och TV'N!!. Hon älskar att titta på tv.



Linda Ljungkvist

tro oxå hon kommer äta tidigt purer och gröt då :) jag började 2 veckor innan han blev 4månader med gröt,frågade ej dom på bvc för tyckte att 2veckor hit eller dit kan ej skada :) kram

2011-03-21 | 15:19:59 |
Ellie

Linda: Nej jag tror inte att det skadar. Tror tom att tarmarna kan utvecklas bättre om de har något att jobba med men jag kan ha fel. 3 månader var ju på tapeten förr och ingen dog av det då så varför skulle barnen göra det nu?. Som sagt ammar man inte har man inget att förlora så länge man inte tar bort ersättningen...kram

2011-03-21 | 18:20:24 |
sara

Har inte varit på Ullared. Handlade du mycket? Eller är det bara skräp som många säger. En del handlar för hur mycket som helst. En dyr resa med bil, bussresorna brukar vara billiga.

2011-03-22 | 03:30:09 |
Ellie

Sara: nej jag handlade inte så mycket men det berodde mest på pengar. Var en väldigt spontan resa som bestämdes dagen innan och min uppgift var bara att köra i stort sett. Därför handlade inte inte så mycket. Bakplåtspapper, shampoo (billigt!, Bobbys kostade bara 10 kr!), sköljmedel, rutiga bakboken 79 kr (priset här är 199 kr!), ett linne till Andy för 30 kr, ett par babybyxor för 30 kr, 2 par 2 pack strumpor till Heiley för 13kr/pack, ramar typ 18*24 eller vad det nu var för bara 18kr st!. Lite mer var det säkert men inget jag kommer ihåg. Allt jag handlade kostade iallafall 500 kr!. Jag tycker absolut att det finns mycket bra!. Allt för hemmet kan man väll säga+ lite mat och snacks..Värt en resa dit helt enkelt!

2011-03-22 | 14:18:25 |
Sara

Jag får väl göra en tur dit jag med :) 500:- är väl inte så lite. Jag har inte större budget själv, men om jag sparar några mån innan kanske jag kan handla mer.

2011-03-23 | 16:58:33 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0