Dagens träning

Jaha då var det snart dax att få sig lite nattsömn!

Imorn är det dax för den efterlängtade efterkontrollen hos min barnmorska. Vi har ju inte sets på över 2 månader nu och denna gång har jag en liten bebis med mig:). Efterkontrollen innebär att man helt enkelt gör en undersökning för att se att allt läkt som det ska och att man är återställd. Sedan pratar man säkert en hel del förlossning också. Då får vi helt enkelt se om man ser ut som ett slagverk "där nere", det borde man nog göra efter en sån här grej. Ev blir det promenad med Madde igen men vi får se imorn.

Idag har det inte blivit något gympass men däremot så fick jag mig en del motion i form av promenad med Madde på 60 min+ att det blev ett turbofirepass på 30 min (cardio)+ 10 min magträning som finns med. Tyvärr blev det bara 30 min eftersom jag skadade knät undr passet. Det typ knakade till i vänsterbenet och efter det kunde jag inte fortsätta för det gjorde sååå ont. Kan knappt gå nu så därför får jag se om jag klarar av en promenad imorn. Det var ju absolut inte meningen att skada sig nu när jag tänkt komma igång med träningen men jag får ta det lite lugnt helt enkelt. Hade iallafall tänkt köra ett axel och tricepspass imorn så då behövs ju inte benen sån tur är.

Totalt har det alltså blivit 1 timme och 30 min cardio +10 min styrka idag så jag är endå nöjd.

Nu måste jag kolla till Heiley som ligger i vagnen och drömmer. Sedan blir det lite proteinsmootie gjort på minimjölk, kesella och lite bär. Heiley ska få lite kvällsmat också:).

God natt på er!

emelie

Hej! tack för tips om boken, ska kolla upp det. har du lånat den på bibliotek? annars kan jag ju beställa på nätet. vi köpte en babysit i helgen o den är ju fantasisk. han har tom somnat i den så jag har fått lite tid för mig själv:) hoppas allt e bra med dig o lilla tjejen :) kram!

2011-03-29 | 12:26:02 | http://minbebis.com/blogg/emeliecabezos
Ellie

Emelie: Nej jag lånade den på förskolan men den finns garanterat på biblioteket eller som du säger, att du köper den själv. Ja jag skulle aldrig klara mig utan babysittern, den lägger jag henne alltid i när jag ska göra annat och man kan förflytta den väldigt enkelt. Står jag och diskar brukar jag lägga henne nedanför mig så hon ser mig eller ställa ett plastbabygym ovanför så hon kan sparka och leka med leksakerna, det älskar hon!.Allt är bara bra med oss och hon växer så det knakar, hon är redan 9 veckor och inne på sin 10:de:)...kram

2011-03-29 | 14:11:59 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0