Vagn beställd!

Japp då var vår vagn beställd och betald!. Vi var till babyland i helgen och kollade lite på vagnar och det stod mellan två st en emmaljunga sulky eller en city mini jogger och jag tror vi var i butiken över en timme innan vi verkligen bestämde oss. Vi kollade i emmaljungakatalogen och citymini katalogen för att se vad det fanns för färger etc men den enda färgen som tilltalade mig på emmaljunga var en rosa men den var slut och skulle inte göras mer så det var kört. Dessutom tyckte jag den såg för "vanlig" ut så efter mycket testande så blev det en mörklila citymini som tydligen är en helt ny färg. Anledningen till varför vi tog just den var många dels så var den lätt att vika ihop. Mitt där barnet sitter finns ett mjukt handtag som man bara behöver lyfta i så viks hela vagnen ihop och blir superhändig att gå och bära på (som en väska) och tar väldigt lite plats. Dessutom var den lätt att få från sitta till ligga och det var fullt liggläge. Sedan vid huvudet där barnet ligger var det ett stort nät som fungerar som "luftkonditionering" och man har lätt att se in till bebisen. Sedan hade den 2 eller 3 tittluckor i sufletten vilket jag gillade. Sedan går suflettena tt dra ner i 3 lägen där sista läget nästan täcker bebisen vilket är suveränt om hon skulle sova.

Ända nackdelen med vagnen är att den är framåtvänd och eftersom det är 3 hjul på den så är det lite bökigare att ta sig fram om det är mycket snö men det menade säljaren på att det är det ju mer eller mindre med alla vagnar. Dock kunde man låsa framhjulet så det bara går rakt fram vilket underlättar vid ev snö. På vintern kan man ju annars damma av vagnen vi har nu och köra med om det skulle vara väldigt svårt vintertid men det tror jag inte.

Jag blev supernöjd iallafall och nu kommer den om 1-2 veckor hoppades dom på iallafall. Emmaljunga skulle vi fått vänta på minst 12 veckor eftersom det är lång leveranstid men sedan är det ju sommar och de stänger ett par månader. Det är den stora nackdelen med emmaljunga



Denna blev det! City mini jogger


Så här lätt är det att vika ihop den!. Lätt är den dessutom!. Det finns tom en väska som man kan ha vagnen i som man kan köpa till om man reser mycket, smidigt!.


Denna stod det mellan men som sagt lite för tråkig för min smak speciellt eftersom det bara fanns typ svart och grå och välja mellan.

Nu blir det sängen!

Natti natti

Daniel

Självklart ska man först och främst välja vagn efter utseende! Att sticka ut är betydligt viktigare än en praktisk och bra vagn med god kvalitet! Speciellt om man redan gått på den niten en gång - det är dumt att lära sig av sina misstag!

2011-06-14 | 12:11:00 |
Ellie

Daniel: Självklart är säkerheten viktigare än utseende men den här vagnen var heller inte den billigaste vi hittade heller och den är tydligen väldigt populär har jag hört. Jag köpte just denna för att INTE gå på samma nit som förra gången. Sedan ska jag itne säga att vår vagn är usel för det var den inte! dock är jag lite mer bekväm av mig så jag vill ah en smidig, lätt och säker vagn som jag kan ha länge. Därför köpte jag just denna. Emmaljungavagnen var tom billigare än den här så den niten borde jag inte gå på igen.

2011-06-14 | 20:39:13 |
Annie

Jag hade inte valt den vagnen, barnet kan inte ha raka ben vilket är ganska viktigt när de fortfarande sover i vagnen..

2011-06-28 | 11:11:49 |
Ellie

Annie: ja fast alla barn sover ju i vagnen hur gamla de än är så det tror jag inte spelar så väldigt stor roll. Sedan är det säkert bekvämare att ha benen i rakt läge när man sover men det finns ju alltid något negativt med alla vagnar och den här tyckte vi hade mer fördelar än nackdelar.

2011-06-28 | 22:41:14 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0