Stora Tjejen!

Hej där hemma!

Då var kvällen här och vi försöker få Heiley att sova men icke sa nicke!. Hon vill sova när vi går och lägger oss så vill vi att hon ska sova tidigt så blir det nog vid 8-9 vi får lägga oss och det vill vi ju inte!.

Tidigare kväll blev det en promenad med kära Karin som blev på ca 50-60 min skulle jag tro. Tog en sväng förbi affären också eftersom jag skulle köpa lite mat till Heiley och hon skulle köpa chips till sin sambo hihi. Det var riktigt skönt med promenad faktiskt förutom en rejäl regnskur som kom efter lite mer än halva vägen, super!. Dock blev vi inte så extremt blöta vilket var rätt tur. Igår blev det dock ingen promenad men för att herr ågren skulle lugna ner sig så blev det ett 40 min pass hiphop abs total body burn vilket är lite cardio och lite styrka fast mest med egna kroppen som hjälp. Det var väldigt skönt och få aktivera musklerna lite.

Dagen idag försökt jag tillbringa på öppna förskolan då de hade öppet för alla åldrar idag. Dock var det mer bebisar än större barn vilket var väldigt skönt, blir lätt så högljut annars. Sedan hade ena bvc sköterskan lugnt så då passade jag på att väga och mäta Heiley som hon börjar bli en stor kicka:).

Vikt: 7200g

Längd: 67 cm

det betyder en viktuppgång på 110g på 2 veckor och 3 cm på ca 4 veckor. Vi pratade lite mat och då Heiley kräks varje gång hon har ätit ersättning så undrade jag vad jag skulle göra åt det. Hon frågade om hon var tvungen att äta ersättning. Ehhumm nej eller ehh nej men eftersom man ska amma minst 6 månader så måste jag väll ge henne ersättning minst 6 månader men det sa hon att det behövde jag inte. Antingen kunde jag ge henne gröt eller testa välling istället om jag ville och ge mat resten av tiderna eftersom hon äter så bra och har tom lärt sig att tugga lite. Dessutom sa hon att jag kunde göra ordning den maten vi äter och ge henne och att jag inte skulle vara rädd att krydda maten för ju mer smaker desto bättre!. Sedan sa hon att salt inte är farligt så länge det inte är mat med FÖR mycekt salt. Ska vi äta mat som innehåller mycket salt kan man ta lite mat tidigare innan man saltat så mycket och ge henne men lite salt gjorde absolut inget!. Korv tex kunde jag ge fast det innehåller salt.


Var bara tvungena tt testa dessa glasögon. Tuffing va!?:) 

Ja man blir ju gråhårig med allt vad mat heter vad gäller barn. Ena personen säger si och den andra så vem ska man tro på?. Jag antar att man borde lyssna på sin BVC. Sedan pratade vi om det där med vagn och hon tyckte inte alls att det var några som helst problem att vända henne. Man märker ju hur barnen blir men det brukar aldirg vara några problem och är man rädd att man ska tappa kontakten med barnet kan man mysa och gosa lite med den andra tider på dygnet när den inte ligger i vagnen.

Vilken tur säger jag bara!

Nu ska jag gå ner till Heiley, hon är lite ledsen!, imorn bär det av till karin som bor såååå långt borta (huset mitt emot hehe).

natti natti




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0