Ny bil!:)

Hej hopp!

Ännu en dag till ända och jag har hunnit med att fixa lite här hemma innan Heiley somnade. Nu för tiden somnar hon vid 22 och det är väll rätt ok även om 21 hade varit den optimala tiden!. Dock får jag inte glömma att hon sover till mellan 9 och 11 på morgonen så vill jag hinna med saker kan jag ju alltid gå upp tidigt även om jag inte gillar det alls!.

Idag har vi hunnit med en hel del. Först åkte vi till stan till bilfirman vi köpt vår bil hos då det varit så mycket fel på bilen, rättare sagt 5 st (den gick inte igenom besiktiningen vilket var den första vi gjort sedan vi köpte den för 1 år sedan). Sedan har ju inte firman gjort det som de sa att skulle göras innan vi fick ut bilen för ett år sedan, bla dra ut en bucka, laga lite rost, etc etc och nu är det massor med fel på bilen så firman sa att eftersomd et kostar både oss och dom pengar om de skulle laga upp den så skulle vi få en helt ny bil!. Hur bra var inte det!. Var därför och kollade på en bil idag som vi ev ska köpa/få som säljaren hittat åt oss och tyckte skulle passa oss. Det är en Opel vectra -06:a 2,0 kombi och det är en stor och bra bil och säkert mycket bättre än vår. Den kostade egentligen 92900:- (vår bil köpte vi för 60 000) men säljaren menade att vi skulle få bilen för ungefär samma pris som vi köpte vår för så vi inte skulle få betala massor emellan så det var ju grymt snällt!. Snacka om att gå ner mycket i pris på den!. Sedan vill han nog att vi ska bli nöjda efter allt skit som inneburit med denna bil vi har idag och massa väntande på att saker ska lagas. Nej nu hoppas vi att detta kommer bli mycket bättre!.


En sån här ska vi köpa!, Opel vectra 2006 silver

Bild lånad av järna bilcentrum.


Sedan efter biltitten åkte vi till Heileys faster på 1 års kalas då Heileys kusin Neo fyllde år.

Nu på kvällskvisten blev det lite träning i form av ett pass Hip hop ABS så jag hade lite ångest efter att ha ätit tårta och mcdonalds idag. Det gick super och förhoppningsvis regnar det inte lika mycket som idag så kanske man kan ta en promenad med Karin.

nu ska jag kika runt lite på internet sedan blir det sängen, god natt!

Linda Ljungkvist

bilen va ju jätte snygg :)

2011-06-20 | 09:33:36 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0