Söndag hos Fam Lilja

God kväll!

Idag har vi haft söndag och det har varit riktigt mysigt. Heiley började dagen redan kl 8 i morse vilket är rätt ovanligt, vet inte om hon börjar vända på dygnet igen för igår somnade hon redan vid 21!. Hur som helst så drog vi också oss upp vilket var lite småsegt för vi gick knappast och la oss vid 21 igår utan vid 00.30 så med sega steg drog vi oss upp. Sedan efter frukosten vilade hela familjen sittandes i soffan (somnade). Efter vilan packade vi en picknickkorg och stack iväg till en lekplats lite längre bort och satt och fikade och bara myste med Heiley. Heiley satt och lekte lite med sin träskallra och brioskallra och efter fikat gungade vi med henne. Det är andra gången som hon gungar helt själv i bebisgungan och det har gått superbra!, hon älskar och gunga!. Ska bli kul sedan när man kan leka i sandlådan också:).

Jag har även hunnit med att vara nyttig idag. Det blev lite storstädning här hemma nyligen och nu sitter jag och funderar på om jag ska riva av ett pass av något slag?. Kanske går ut och hoppar hopprep?, ja ja vi får se. Igår blev det iallafall ett pass på ca 60 min pump it up och jag blev helt slut!, har grym träningsvärk i magen idag.

Imorn blir det en tripp till Örebro till min mormors grav och så ska vi hälsa på en vän som vi inte träffat på länge så det ska bli kul!.

Hoppas ni haft en skön dag och att er semester har börjat!.


Massa kramar från mig och Heiley









Ulrica

Åh vad söt hon är! Ja det är galet att vi ska få en till, men så roligt! Men skillnad från när jag fick veta att Alsira låg i magen, då tänkte man liksom på det hela tiden. Nu hinner man verkligen inte med att gå och fundera!



Är allt bra med er? Var hon allergisk mot nåt som du trodde?



Kramar från oss!

2011-07-18 | 18:27:40 | http://minbebis/blogg/mymiracle
Ellie

Ulrica: Ja jag förstår verkligen att du inte hinner tänka på den lilla i magen, det är just det jag tycker är så tråkigt när man skaffar en till (eller fler) att det inte blir samma känsla som när man fick den första och jag vill ju verkligen uppleva exakt samma känsla som första gången även om det är första om du förstår vad jag menar. Så vi får se om vi skaffar en till. Men som sagt stort grattis ännu en gång:)...

Ja oss är det bara bra med och än så länge är hon inte allergisk mot något!, hon äter allt och lite till hehe..kram

2011-07-20 | 23:47:47 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0