Sitta själv!

Hej hopp!

Då var tisdagen snart över och ännu en dag närmare Andys semester som börjar torsdag eftermiddag:). Det ska bli så skönt och ha honom hemma i hela 4 veckor!. Dagen idag har varit väldigt lugn men pga av det så har jag hunnit med en del. Bla att tvätta, och städa. Sedan har jag och Heiley tränat lite, på att sitta och hon satt faktsikt helt själv i 1 min!. Vi satt i soffan och hon satt bredvid utan stöd så snart klarar hon även det!. Hon kan sitta själv när hon sitter i mitt knä och även där utan stöd och hjälp:), träning ger färdighet!.

På tal om träning så har det varit svårt att träna. Har dels varit så himla varmt och att träna på övervåningen är nästan uteslutet när det är så varmt för det blir bokstavligt talat som en bastu där uppe på sommaren. Det har alla grannar här problem med. Det får helt enkelt bli en del promenader och någon dag hoppas jag kunna köra lite inlines nu när Andy snart har semester. Då kan det bli mer träna av!, kanske tom ett gympass för nu är ju Heiley större så hon kanske tycker det är intressant att hänga med, vi får se.

Sofie och lilla Wille kom över idag på en liten fika, oj så stor han blivit. Det roliga är att man ser Heiley inte längre som en bebis utan som ett litet barn helt enkelt. Jag har dessutom svårt att se henne som bara 5 månader för i mina ögon är hon större:).

Nehe nu är det dags att gå ner och natta lilltjejen men vi hörs!

natti natti

Daniel

Har man för varmt på ovanvåningen beror det dels på dålig isolering (isolering har man både för hålla kvar värme på vintern men även för att stänga ute på sommaren) men även dålig ventilation. Se över de bitarna så löser det sig. Uppskattningsvis en operation som kostar runt 100000-150000 på ett normalt hus så det är inte så farligt.

2011-07-07 | 08:46:30 |
Ellie

Daniel. Jaså ja alla har det problemet här. Då får man se när man kan åtgärda något sånt

2011-07-07 | 09:07:33 |
Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-07-13 | 09:01:40 | http://millahoman.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0