Snart blir det promenad!

God förmiddag på er!

Idag sov jag till hela 10,30 och jag blev helt chockad!. Dock har jag ju sovit/vilat väldigt dåligt nu i typ 2 dagar vilket säkert resulterade i att jag nu sov så pass länge. Kan inte påstå att jag sov direkt bra dock med tanke på att jag sprang upp 20 miljoner gånger på toa och så fick jag veta att det var fullmåne ute i natt vilket kan förklara att tjejen i magen var mer än tokig och helvid i natt!. Jag hade så svårt att somna pga av det och hon verkligen bökade och svängde runt där inne och jag vände och vred. Efter mycket om och men och genom att vagga henne lite vilket jag hoppas hjälpte så somnade vi båda. Nu kan jag dock konstatera att hon iallafall vilar vilket inte är så konstigt.



Strax blir det en promenad med Kiwi. Får se hur lång promenad det blir nu när det trotsallt är väldigt halt ute fortfarande. Vanligtvis när jag är ute på promenad tar jag hjälp av Andy och suger mig fast i honom men nu får jag klara mig själv så vi får se hur det går. Sedan hade jag tänkt och småstäda lite eftersom man aldrig vet när lillan vill komma, kan vara skönt och ha det städat när hon kommer så man slipper må dåligt när man kommer hem av att det är stökigt.

Sedan ska jag ta ett långt mysigt bad!, förlossningen rekommenderade det starkt så jag får väll lyssna på dom:).

Igår fick jag 2 par tunna byxor till Heiley av mamma och pappa som jag nu tvättat och tänkte ta med mig ett par till BB. Passar såå bra med en body. Får lägga upp en bild på dom senare.

Nu måste jag göra iordning mig för promenad

kram på er alla!

Anonym

Hoppas hoppas du slipper gå över så långt så att du blir igångsatt! Men du får försöka tänka att hon kanske inte är redo där inne! Fattar att det inte går att tänka så men, jag vet ju hur in i hel*ete trött jag själv är på detta och har inte ens nått fram till mitt eget bf-datum!



Har du kollat med barnmorskan om hennes inställning till ricinoljametoden? Den ska ju vara effektiv, men i vissa fall lite riskabelt effektiv som jag förstått det!



Kramar!!!

2011-01-19 | 17:38:52 |
Ellie

Anonym: hehe ja jag har ju väntat bra länge på denna lilla tjej. Jag var nästan säker på att hon skulle komma för tidigt så vi väntade redan innan jul på att hon skulle komma. Det har därför blivit en oändlig väntan!. Hoppas du slipper gå över så mycket du då. Nej jag har inte kollat med min BM om den metoden och jag vet inte om jag riktigt vågar heller för jag har också läst om riskerna. Man kan ju alltid höra med henne iallafall och se vad hon säger...



massa kramar!!

2011-01-19 | 19:47:27 |
Ulrica

Oj det var visst jag som glömde skriva avsändare!



Nåt nytt?



KRaaam!

2011-01-20 | 10:12:15 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Ellie

Ulrica: OJ då hihi. Nej inget nytt här dock skrev jag ett mail till barnmorskan ang ricinolja så vi får se vad hon svarar. Måste man endå sätta igång förlossningen på medicinsk väg så borde det ju vara mer naturligt med ricinolja om man håller ordentlig koll ocha tt man tar det så BM vet om det ifall det skulle bli bråttom. Får se vad hon svarar!. kram

2011-01-20 | 11:25:07 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0