Hos föräldrarna

God kväll!

Sitter här hos föräldrarna då Andy är på jobbet och jobbar eftermiddag. Ska nog vara här under veckan för att inte vara hemma ensam ifall förlossningen skulle starta. Inget kul och sitta här från typ 14-24 direkt men vad gör man. Började dock dagen med att åka till syster och hålla hemma lite sällskap och nu sitter jag som sagt här hemma hos föräldrarna.

Har egentligen inte så mycket och skriva om idag så jag tänkte passa på att skriva upp några länkar till bloggar jag följer. De flesta är gravidbloggar men vissa även tränings bloggar (där bloggarna är gravida) (Hoppas det är ok för er alla att jag lägger upp en länk till era bloggar).

www.minbebis.com/blogg/mymiracle : Ulrica är en tjej som skriver om sin gravidtet. Hon väntar en liten flicka

www.minbebis.com/blogg/happyscared : Min vän Sofias gravidblogg där även hon skriver om sin graviditet. Hon är i vecka 18 (19) (beräknad BF 11 Juni) och hon skriver även en massa andra saker som händer i hennes liv. Hon är snart utbildad teaterpedagog och väldigt konstnärlig till sinnet:).

www.metrobloggen.se/kristina86 : En gammal klasskompis till mig (på omvårdnadsprogrammet) som nyligen fått en son (Victor).

www.fitnessguru.se/lina: En underbar tjej som dels skrivit om sin jobbiga graviditet som inneburit kryckor och rullstol men nu har hon äntligen fått sin älskade son Leon. Detta är även en träningsblogg och nu är det vägen tillbaka till den gamla formen som gäller. Hon har även tävlingsplaner i bodyfitness så småningom.

www.minbebis.com/blogg/emeliecabezos : En tjej som även hon väntar sitt första barn. Hon är frisör och bor i Stockholm och hon skriver om sitt gravida liv och saker i allmänhet. hon är förövrigt i vecka 34-35 om jag inte minns fel.

www.linajohansson.blogspot.com : En renodlad träningsblogg men då hon nu är gravid i vecka 25 så blir det även en del prat om gravidtet. När hon inte är gravid så tävlar hon i bodyfitness.

www.metrobloggen.se/fitnesstar : Linda Fodor heter denna grymma tjej som är fitnessfolkets kändis. Hon har en dotter som heter saga och hon skriver dels om sin träning men också om många andra saker som händer i hennes liv. 

http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman : En stockholmstjej som nyligen fick en liten son vid namn Maximilian. 

www.vanessafrykman.blogg.se : En tjej som tävlat i Bodyfitness men som nu tagit en paus då hon både har ett eget företag och väntar sitt fjärde barn. 

Hoppas ni hittar intressant läsning på dessa bloggar. Detta är bara några av de bloggar jag följer men dessa är jag oftast inne på.




 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0