Heileys beräknade BF datum idag!!- Före & efter bilder

God kväller!

Ingen bebis här inte!. Antar att det blir övertid men men än så länge kan det hända lite. Har precis varit ute på en LÅÅÅNG promenad med Veronica. Det gick rätt bra men i slutet gjorde det sååå ont!. Har haft riktigt ont idag så jag knappt kunnat ställa ner fötterna i golvet så jag hoppas smärtan endå är positiv. Bebisen sparkar gärnet nu och det är ofta som hon slår neråt så kanske försöker hon boxa sig ut?. Från igår till idag så har jag haft konstant ont under magen och runt ryggen som igår strålade ner i ljumskarna. Har på det haft en riktigt brännande smärta i bröstet så jag hoppas verkligen att det bara är timmar kvar!.

Jag funderar på och ringa förlossningen och fråga vad jag ska göra mot det onda, har jag tur så kanske man kan komma upp och göra en undersökning för att se om det hänt något. Sammandragningarna avlöser varandra men de är tyvärr inte så onda att det är värkvarning. Dock har man läst om många som inte kännt ett dugg och då har de varit öppna typ 6-8 cm så man vet ju inte hur man själv är och hur man kommer bete sig förrän det är dags. Tidigare idag var jag ute och skottade lite snö med Andy och det trodde jag aldrig att jag skulle göra på det beräknade BF datumet, höggravid haha men jo det har jag!.


Före: Eller snarare vecka 5. Dock har magen inte börjat växa än. Ja det är långt ifrån samma form jag har nu haha!, här är jag dock glad att jag är gravid!.


Efter: vecka 39 och 12,5 kg tyngre och en kropp som inte är av denna värld med massa överskottsvätska och annat smått och gott!. Snacka om att kroppen ändras under en graviditet!

Har haft ganska svårt och sova några nätter nu pga av smärta. I natt hade jag jätteont i hela magen och kunde knappt vända mig om då jag fick en sammandragning så fort jag rörde på mig.

Imorn ska jag till Veronica ifall något skulle hända, hon har dessutom bil så det är superbra!. Hon har sagt att OM något skulle sätta igång eller om jag behöver sällskap så är det bara att ringa så hämtar hon mig!. Sånna vänner borde alla ha! (tack gumman att du finns!).

Imorn har jag gått 40 hela veckor och det betyder att jag inleder vecka 41 så imorn börjar övertiden (dock är jag inte överburen förrän jag gått över 42 veckor).

Snääälllaa! håll tummarna att hon vill komma ut i natt!

Kramar från oss båda:)

Stina

Håller tummar att hon kommer snart. Vart är tatueringen som du har på den övre bilden på den nedre? Kramar

2011-01-12 | 23:20:41 | http://www.buddhas5.wordpress.com
Ellie

Stina: den sitter på vänsterarmen:)

2011-01-12 | 23:38:11 | http://ellielilja.blogg.se/
Agnieszka-2barnsmorsan

Lycka till! Jag gick 5 dagar över tiden med Nova... det var de längsta dagarna i mitt liv:( Men förr eller senare kommer din lilla bebis att komma ut!



kram

2011-01-13 | 08:37:17 | http://agnieszka.blogg.se/
Ellie

Agnieszka: tack gumman!. Ja jag har läst att snittet föder 4 dagar efter BF så jag hoppas att det händer snart. Ja ut måste hon ju på något sett men som du säger så är det de längsta dagarna i mitt liv!. Hur började din förlossning?, började det helt plötsligt eller hade du föraningar?...kram

2011-01-13 | 11:35:38 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0