Underbar bloggläsare!

Jag måste göra ett inlägg till en mycket speciell bloggläsare som följt mig rätt länge (vet tyvärr inte hur länge du följt min blogg men det spelar ingen roll=)). Igår tamp det ner ett paket i brevlådan och självklart blev jag väldigt nyfiken på vad det kunde vara. På avsändaren stod det "Från: Mig :)" så det sa ju inte så mycket. Slet upp paketet och i paketet var det en jättesöt body, ett par byxor och en mössa (i samma mönster) och en annan mössa som liknade en kanin. I paketet låg även ett kort och jag blev sååå glatt överaskad att paketet kom från en trogen bloggläsare vid namn Linnea Figaro. Jag vet inte hur glad jag blev men såå himla rörd har jag aldrig blivit.

Så till dig Linnea!, Tack så jättemycket för dina fina presenter! både jag, Andy och Heiley blev jätteglada! vi tackar oerhört myckt ska du veta!. Du får en stor stjärna i himlen av oss!.

Här har ni kläderna vi fick:









Hennes blogg: http://eranfigaro.blogspot.com/



Michaela - I Väntan På Lillfisen

Va gulligt gjort :)

Ellie

Michaela: ja visst var det!

2011-02-04 | 18:17:22 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0