Träningspass 2 avklarat

Hej hopp igen!

Har precis avslutat en skön dusch efter ett svettigt pass till lite blandade dvd filmer. Jag testade 3 olika för att känna lite hur det kändes men valde till sist turbo jam som är kampsportinspirerat ungefär som body combat. Körde detta 15 min och totalt blev det träning för 25 min+ 10 min uppvärmning. Det kändes väldigt bra faktiskt förutom att jag till en början fick rejäl håll men det släpte till slut och då fick jag grym energi. Det passet kommer jag köra fler gånger då det kände rätt skonsamt endå med slag och sparkar.

Efter passet gjorde jag två set rygglyft, höftlyft, plankan på knä (till att börja med) och en bäckenövning. Fick lite ont i nacken men det är väll inte så konstigt. Har ju inte tränat på över 9 månader så då är det inte konstigt att man får lite krämpor här och där hihi.

Nu blir det lite tv4 play och lite lite chips. Blev en atkinsbar efter träningen då jag inte har något protein hemma, får införskaffa det så småningom:)..

kramis


Lite motivationsbilder på den supersnygga Jennifer Nicole Lee








Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0