Infryst

God morgon!

Herregud så kallt det är ute!. Har hunnit varit ute med Kiwi nyligen och det var så jag frös fast. Tom kiwi tyckte det var otäckt kallt för det är inte varje dag som hon står med ett bakben i luften när hon bajsar hihi. Andy ligger och sover tillsammans med Heiley som är helt deckad. Hade lite problem med att få henne sova igår kväll då hon bara ville ligga och titta på mig. Efter 1 timmes vaggandes och smekningar över huvudet somnade hon. Jag testade med att låta henne säga till själv när hon ville ha tutte och det fungerade faktiskt bra!. Det blev en ammning under natten (natt för mig är mellan 24-06) så hon vaknade vid 4 och ville ha och somnade om direkt igen när hon fått äta. Sedan vaknade hon vid 7.30 och gnydde lite och det fick bli frukosten. Hon somnade om ännu en gång och nu ligger hon fortfarande och sover!. Försökte väcka henne nyligen men hon ville inte, skruvade bara på sig och inget annat.

Dock ska jag försöka få liv i henne igen snart för vi ska in till stan och hälsa på tant Vivian hihi:) på cafet. Det blir inte länge Heiley får vara ute nu när det är så kallt men jag ska försöka värma upp bilen så gott jag kan nu innan vi åker så den inte är för kall.

vi hörs senare!



PT Sofia

Hej!

Absolut tycker jag att du kan böra röra på dig lugnt!! Kroppen brukar säga ifrån, du känner i fogarna om det gör ont, då tar du en vilodag eller gör nån lugn aktivitet! Gör helt enkelt ingenting som gör ont, du har ju tränat förut så d där känner du!!!

All lycka!

Kram PT Sofia

2011-02-14 | 15:11:24 | http://dagsfortraning.shapemeup.se
Anna

Heter din blogg numera mitt kärleksliv eller My lovelife? Förstår inte riktigt bilden med My Hjärta Life. Borde det inte va I om du älskar ditt liv?

2011-02-14 | 15:32:43 |
Linda Ljungkvist

Va skönt att det funka bra o kändes bra att hon fick sova så länge som hon själv kände för :) Då får ju även du lite mera sov timmar i sträck kan va skönt o behövande. Kram

2011-02-14 | 15:37:17 |
Ellie

Anna: Nej den heter inget av dom. Hjärtat är bara en symbol och det ska bara vara My life helt enektl. Titteln på bloggen kan man säga är träningsmamman helt enkelt:)

2011-02-14 | 15:45:24 |
Ellie

PTsofia: tack så mycket! då vet jag!



Linda: ja det är skönt och få sova faktiskt. Dock sover hon myclet på dagen också så vill jag så kan jag sova på dagen med men då vill man ofta göra annat behövligt så natten blir perfekt för mig:)

2011-02-14 | 15:47:30 |
Linda Ljungkvist

ja jag va lika dan,på dagen då dom sov ville man ju göra saker i hemmet,nu kan ja säga att ja inte kan sova på dagarn eftersom killen bara sover 20-30min hela tiden så hinner inte sova något,han har ju börjat vakna tidigare på morgonen nu så ingen sovmorgon längre. Så man e faktiskt tröttare nu än vad jag va dom första 2månaderna :) konstigt igentligen.



Men jag ska försöka med en ny metod nu och se om det funkar o se om han sover längre då. ska nämligen ta in vagnen o klä på han o vagga han en stund inne o sen ställa ut han på inglasadebalkongen o se om det funkar,för han sover länge när vi är ute o går men det vill man ju inte göra varje dag när det e så kallt o det blir jobbigt att bär liggdelen med han i varje dag 3trappor upp. så hoppas det kommer att funka.

2011-02-14 | 23:02:23 |
Ellie

Linda: Ibland kan vila vara väldigt bra också om det är så att han inte sover så länge. Vila över huvudtaget är väldigt bra så försök med det iallafall ibland:).



Kan det vara så att han kanske är väldigt varm av sig? och på så sätt har svårt att sova om det är för varmt inne?. Jag tänkte eftersom du säger att han lätt somnar när ni är ute. Jag vet att man sover bättre när det är lite svalare i sovrummet ( dock ej kallt). Du kanske kan dra ner lite på elementet i sovrummet för att testa?, bara ett tips.



2011-02-15 | 13:18:08 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0