Förlossningsbilder- OBS känsliga läsare varnas!

God kväll!

Det blev ingen träning, tyvärr. Hade egentligen behövt det men jag är så oerhört trött efter att ha gått upp så tidigt och gått och lagt mig rätt sent. Blev istället att jag låg och sov någon timme och jag skulle garanterat kunnat sovit hela kvällen och natten. Tyvärr går det inte längre med tanke på att man har en liten som behöver mat och kärlek:).

Istället för träning blev jag sittandes här framför datorn och fixade lite med en ny design. Fick hjälp av söta Sofia med Headern och bilderna i den och så har jag fixat lite med kodningen och så. Skalet har jag fixat från bloggdesign.se så den har jag inte gjort själv.

Nu ska jag fortsätta kolla lite på lets dance men ni får ha en fortstt trevlig fredag!

Passar på att lägga in några bilder från förlossningen:


Drogar lustgas som en tok under de hämska värkarna!


Lite godis blev det mellan varven för att hålla energin uppe.


Det är inga vackra bilder men jag lovar man bryr sig inte det minsta om hur man ser ut, det släpper man fruktansvärt fort när man börjar få så pass ont att man måste gå in i sig själv till 100% för att klara av värkarna.


Andy klipper nagelsträngen som gett henne näring under hela graviditeten, från och med då är hon helt "egen":).


Här är det som Heiley legat i under 9 månader. Denna sida sitter fast i livmodern och ser man detta tycker man inte att det är kostigt att man blöder som en tok efter en förlossning, kan ni tänka er vilket stort sår man har i livmodern när denna lossnat från livmoderväggen!.Tur är väll dock att man inte känner av detta "sår".


Moderkakan


Livets träd som barnmorskan så fint kallade den. Kan dock inte påstå att den ser något vidare trevlig ut direkt.


Varenda värk, varenda krämpa är dock värd när man vet vad man får i gengäld. Denna underbara skapelse går inte att älska över allt annat i hela världen och då menar jag det verkligen!.


En trött men oerhört glad Ellie som aldrig trodde hon skulle klara av en förlossning.






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0