En jobbig början på dagen

God förmiddag på er!

Natten har inte varit den bästa om man säger så, Heiley har varit väldigt ledsen hela natten och hela morgonen och trots att jag gett henne mat ofta, bytt blöja etc så har hon itne alls blivit nöjd. Kanske har hon ont i magen? eller så är hon helt enkelt inte nöjd med tillvaron. Nu har hon iallafall somnat efter att ha fått lite frukost nr2 eller snarare tidig lunch.

Snart ska vi åka in till stan då Andy ska repa och under tiden tar jag och Heiley en sväng förbi mormor och morfar.

Träningen då?

Ja det blev ett pass till igår trots att jag tänkte hoppat det. Kände mig inte hundra procent bra i underdelen av kroppen om man säger så men ville endå testa och därför körde jag mycket lugnare och det gick väll ok bara det att jag kände ett tryck där bak som kan jämföras med förlossningstrycket i baken haha. Dock släppte det rätt snabbt efter passet och nu är allt som det ska igen så det var nog inget allvarligt. Kroppen har ju fått utstå en hel del under dessa 9 månader och då är det ju inte konstigt att man känner lite konstiga obehag ibland :).

Det blir dock lugnt med träningen idag för jag har ju endå avklarat 2 träningspass och en långpromenad så det får väll räcka. Hade viljat gå på fler promenader men nu är det riktigt kallt här (-16 grader) så jag vill inte slita ut lilltjejen på längre visiter i onödan. Får väll hoppa upp på crossen om jag skulle få myror i rumpan haha.

Nu måste jag fixa ordning mig lite men vi hörs ev senare


En bild från i morse, både Heiley och jag var helt nyvakna. Mys i sägen med andra ord:)



Sofia

Åh vilka söta bilder på er :)

2011-02-13 | 12:09:13 | http://minbebis.com/blogg/happyscared
Ellie

Sofia: Tack gumman!!

2011-02-13 | 13:16:46 |
Nathalie

Jag tycker Heiley är lik dig på första kortet där ni ligger o myser =)

2011-02-13 | 18:50:22 |
Ellie

Natalie: jasså ja det är som sagt väldigt olika bud på vem hon är lik. Jag själv kan tycka att hon är rätt lik Andy när han var liten, ni har ju inte sett honom som liten så förstår att det kan vara svårt och veta då hihi. Hon har dock min mun, mina öron än så länge hihi..

2011-02-13 | 21:42:29 |
Linda Ljungkvist

stackar lilltjejen,va säkert lite kolik hon hade ska du se,eller kanske en rap på tvären,viktor brukar gallakrika när han har en sådan på tvären. Då e det inge roligt kan ja lova då kan han skrika i en halvtimme i sträck.

2011-02-13 | 23:22:40 |
Linda Ljungkvist

Har hört att man inte ska ut med dom små när det är över 10minus ute,tydligen inte bra för deras lungor,och nu när det ska bli så kallt igen så kommer det bli tråkigt att bli inne sittande man vill ju ut på promenader med dom ibland :) vill ha vår och sommar nu :)

2011-02-13 | 23:25:11 |
Ellie

Linda: Ja det är svårt och veta vad man ska göra om de har ont i magen, har du något tips?.

jag har också hört att man inte ska gå ut med dom när det är -10 grader ute. Dock måste det tyvärr bli så i vårt fall eftersom vi har hund och Andy jobbar. Man kan ju inte direkt lämna bebisen hemma när man går ut med hunden men det gäller nog att klä på dom ordentligt och inte vara ute för långa stunder. Samma sak att in i bilen och ut borde inte heller vara några större problem. Som du också säger så vill jag också ha sommar nu!

2011-02-14 | 09:46:48 |
Linda Ljungkvist

j det e ju inte så lätte för er att bara stanna inne när det e så kallt ute ni måste ju ut med hunden,men som du säger en liten sväng skadar ju inte bara dom e på klädda,ja måste ut oxå fast det e kallt för viktor blir så rastlös här hemma o grinig o han sover ju bara 30 min på dagarana om han e inne,så måste ut så han sover iaf en timme för annars e han jätte kinkig hela dagen. Det ända som vi gör när han har ont i magen o har en rap på tvären så går vi med han på oss och försöker göra så det guppar lite så han får upp rapen men ibland inte det funkar så lätt så man kan få gå en haltimme ibland med han på oss för han bara gallskriker tills den kommer upp. Iland ger jag han lite mera mat bara för att se om det hjälper att få upp rapen ibland lyckas man ibland ej då e det bara att gå med han tills han rapar.



Ja sommar vill ja verkligen ha tycker inteom denna kyla o då slipper man klä på dom så så himla mycket oxå. då e det bara att lägga ner dom med en filt,längtar till våren :)



Kram

2011-02-14 | 15:33:28 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0