Jag blir knäpp!!

Fy tusan vilken kväll jag och Heiley haft. Hon brukar ju alltid somna vid 20.30-21.00 ungefär men inte idag inte!. I 2 timmar försökte jag få henne och sova men hon vägrade!, hon bara grät och grät och vad jag än gjorde så hjälpte det inte!. Jag vaggade henne, gick runt med henne, masserade henne, la ner henne i sängen, sjöng, läste sagor etc men inget hjälpte. Då fanns det bara en utväg, alvedon!. Någonstans måste hon ha ont för hon brukar aldrig gråta så och absolut inte ha SÅ svårt och sova. Det var lite svårt och ge henne för hon vägrade öppna munnen men när jag väl fått i henne det så somnade hon som en stock på 1 sek. Kan det vara tänderna som gör ont?, måste nästan vara det för eftersom hon inte ville öppna munnen så kanske det kom lite alvedon på "tänderna" och på så sätt så lindrade det kanske lite iallafall vilket gjorde att hon somnade. Annars brukar ju inte alvedon gå så fort utan brukar ta ca 20-30 min innan det verkar.

Hur som helst så blev jag tyvärr irriterad på henne. Jag vet att man så klart inte ska bli arg på en bebis som inte kan sova eller som gråter men ibland kan man bara inte hålla minen. Jag får alltid sån ångest när jag blivit irriterad på henne för jag vet ju att det inte är hennes fel. Dock är ju även jag bara människa och trots att man försöker räkna till 10 så hjälper det inte. Självklart blev det inte bättre av att jag lät irriterad och höjde rösten utan snarare tvärtom. Hon somnade iallafall kl 23 och jag är dödstrött nu kan jag lova!, det gör ju inte direkt att stubinen blir längre direkt.

Hur som helst så var dagen iallafall mysig. Vi har läst massa sagor, sjungit, gått promenader och lite annat smått och gott. Heiley har legat på golvet och rullat runt som vanligt.


Heiley i färd med att rulla in i tvättstugan!


Heiley är verkligen fasinerad av tvättmaskinen!. Kan säga att hon stod där ett bra tag:).


Ett par sånna här har det blivit idag:). Hemmagjord latte med nya espressomaskinen som är guld värd!.


Heiley och Kiwi hade pusskalas!. Dom älskar verkligen varandra!. Heiley är annars väldigt rädd för andra barn, speciellt när dom ska springa och jaga henne men Heiley får klappa hur mycket hon vill, så länge hon får pussa henne:) hihi.



Nu ska jag sova!, Tack för mig!



Linda Ljungkvist

det va nog då absolut tänderna,känner så väl igen det där elenor du e ej ensam om det,har oxå ett åtalggr vart frustrerad o irriterad över att han vägrar sova,sen när han väl somnat så känner man sig så dålig o man har lite ångest över det.kram

2011-08-23 | 20:43:28 |
Ellie

Linda: tror du det?, jag ser inget speciellt mer än att hon är rätt svullen på underkäken. Dock har hon varit det länge så det är svårt och veta om det är något påväg upp. Jag vet att jag inte är ensam men man känner sig så elak för som sagt, det är ju inte deras fel. Dock somnade hon lite lättare idag även om hon hade det lite svårt att komma till ro..kram

2011-08-23 | 22:50:30 |
Linda Ljungkvist

det är absolut tänderna då eftersom hon e svullen,viktor är lika dan när han e svullen o dom e på g,det tar ju tyvärr ett tag då innan dom kommer för dom kan va svullna rätt länge innan dom tittar ut.Men du ska se snart har hon en eller två i underkäken :) viktor har fyra tänder nu :) kram

2011-08-25 | 17:09:20 |
Ellie

Linda: ja jag hoppas du har rätt. Jag tycke att hon varit rätt svullen länge nu men som du säker så kan det ju ta väldigt lång tid endå. Jag pratade med BVC och frågade om det var något påväg men hon sa att hon inte kände något. Dock hadehon haft fel förut sa hon så vi oppas på det. Hon sa dock att den närmaste som hon kände var vänster "hörntand" på underkäken men som sagt vi får se:)

2011-08-25 | 21:43:48 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0