Höstshopping

God kväll vänner!

Sjukstugan fortsätter här hemma, Heiley har blivit bättre men det är inte 100% bra ännu tyvärr. Det finns nog inget annat att göra än att blåsa ut näsan med näsfridan (en liten mojeng som man tar bort snor på bebisar med) för att förkylningen ska försvinna. Tycker hon blivit bättre när jag använt den och saltlösning. Vi har bara varit hemma idag för att kurrera henne ordentligt förutom en promenad tidigare idag (lite luft skadar inte när man är lite sjuk), dock pälsade jag på henne ordentligt då det blåste en hel del.


En deppig lite tjej, man får vara lite deppig när man är syld:). Mössan kommer från H&M, byxor från Name It, cardigan från H&M och likaså strumporna.

När Andy kom hem åkte vi in till stan för att inhandla en present till Heileys gudfar eller hennes mosters man som fyller år snart. Sedan hittade vi äntligen ett ytterplagg som Heiley kan ha nu i höst, nämligen en höstväst från Lindex!. Har kollat runt överallt efter en bra höstjacka (som inte är FÖR tjock då jag vill ah den så snart som möjligt) men det verkar bara finnas tjocka vinterjackor. Det är ju trotsallt inte det jag är ute efter utan ett höstplagg. Till vintern ska vi köpa en overall men vi väntar förtfarande på att dessa ska komma in på H&M (de verkar lite sega!). Sedan för ett par dagar sedan så plockade vi ut ett par höst/vinterkängor till Heiley som hon ska ha. Vi fick ju 3 rabattkort på totalt 150 kr då de hade en deal för någon vecka sedan att handlar man NÅGOT på barnavdelningen så fick man 50 kr i presentkort som man kunde handla för från den 29aug- typ 5 sep. Vi hade hela 150 kr så då tog vi dessa skor:). Egentligen ville jag ju ha H&Ms lila stövlar som jag visat i ett tidigare inlägg men kom på att brunt nog passar bättre till olika färger än lila men jag är supernöjd med dessa!. 


Vit väst från Lindex 179:- stl 74


Dessa tog jag ut för min rabatt på 150:-. Normalt sett kostar dessa 149:- på H&M stl

Sedan har vi märkt att Heiley verkar välidgt förtjust i Bamse, hon ler som en sol när vi visar henne något med bamse så vi åkte till Maxi där de hade 4 valfria bamseböcker för 100kr. Nu ska här läsas!.


4st bamseböcker 100:- Ica Maxi

Imorn tänkte vi ta en titt förbi öppna förskolan, hon har väll förhoppningsvis blivit lite bättre då så då tänkte vi träffa hennes kompisar:). Hannes borde komma sedan hoppas vi att några fler kommer också:), kanske Joanna?, Isabell? och kansle Wille? vi hoppas iallafall!.

nu ska det sovas!

natti natti!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0