Yes yes yes!

Tjohooo så bra dagens pass gick!. Kände mig riktigt motiverad när jag åkte iväg till gymmet. Det var från början meningen att jag skulle köra enbart lite axlar och triceps, axlar eftersom jag inte hann köra så mycket av det tidigare i veckan och axlar är ju något jag prioriterar. Kan säga att det blev väldigt blandat på gymmet idag. Förutom det jag verkligen skulle köra så körde jag 2 övningar ben (dock väldigt försiktigt eftersom jag fortfarande har ont i knät sedan min lilla "olycka" tidigare i veckan), 1 övning bröst, 2 övningar mage, 1 övning korsrygg, 2 övningar axlar, 1 övning baksida axel och en övning framsida axel.

Försökte dessutom köra så tungt jag kunde allt efter dagsformen och jag tror jag lyckades väldigt bra. Tänk så mycket musik (ipad) gör på gymmet!:). Det har hunnit blivit lite träning denna vecka vilket är grymt skönt. Dock inte lika många pass på gymmet som jag tänkt men huvudsaken att det blir någon träning av över huvud taget. Så här har det sett ut denna vecka:

Måndag: Promenad 60 min+ Turbofire 30 min

Tisdag: axlar och rygg

Onsdag: Pump it up 50 min

Torsdag: vila

Fredag: vila

Lördag: vila

Söndag: Axlar och triceps + lite blandat 60 min

Jag får väll vara hyfsat nöjd iallafall. Får se om det blir träning imorn eller om jag kör på tisdag. Något ska jag väll kunna trycka in i morn men om det blir gymmet vet jag ännu inte.

Föresten såg jag att gymmet hade skaffat magasin kroppsnytt som jag ville att de skulle skaffa innan jag blev gravid. Har itne sett den där förrän nu sp jag blev jätteglad!. Det är en gratistidning som gym får beställa (även det gratis). Där står en hel del om träning och kost, superbra!.



Nu ska vi käka lite här hemma men vi hörs som vanligt imorn..
kram på er!



Michaela - I Väntan På Lillfisen

Tack så mycket :) Ja det är rätt otroligt hur man kan känna på sig saker så :D och att de faktiskt stämmer också :)



Allt bra med er?



Kram

Ellie

Michaela: Oja! det är bara bra med oss. Jag är så glad över min lilla tjej att inget kan vara bättre faktiskt!, är så kär i henne hihi. Hur är det själv nu när du är mamma?...kram

2011-04-04 | 15:32:44 |
Leif

Har du en Ipad med dig till gymmet? Blir inte det jätteklumpigt? De får ju inte plats i en ficka?

2011-04-09 | 11:22:38 |
Ellie

Leif: Jag menar så klart ipod:).

2011-04-09 | 15:04:24 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0