Herregud så fint!, tror jag blir galen!

Var inne på kappahls hemsida och hittade deras vintage stories där man kan köpa supersöta kläder till sina små flickor:). Blir helt galet så gulliga kläder det finns där!. har aldrig sett det tidigare. D4e hade tom en dopklänning där för bara 499;-!. Detta skulle ajg vilja köpa till Heiley:


Dopklänningen för bara 499:-!!!


Söt klänning 179:-



149:-


Byxor 149:-


Har ganska nyligen kommit hem från Linköping då Andy var på Audition till Idol 2011!. Tyvärr kom han inte vidare vilket jag tyckte var helt sjukt. Han fick inte ens träffa den riktiga juryn utan blev skickad först till en annan jury som skulle "sollra" ut lite bland deltagarna. Alla 6 som gick in innan Andy fick inte heller gå vidare trots att Andy tyckte dom sjöng rätt ok. De sa till Andy att det inte var vad dom sökte. han hade läst innan att Ander Bagge ville ha "unga" denna gång (precis som att det inte brukar vara massa ungdomar som kommer dit). Nåja intressant var det iallafall.


Påväg till Linköping och hämta Andy


Heiley också "påväg":)


Heiley fick en fjäder från påskriset och leka med och det gillade hon!:)


Blev dock ingen träning igår men tänkte försöka hinna med det idag istället. Förhoppningsvis blir det gymmet, i värsta fall blir det väll här hemma..

Nu ska jag lyssna lite på Rammstein som jag lagt in i min mp3 till gymmet, bra gymmusik är det!.

kram


Lina

Det finns jättemånga söta dopklänningar på tradera också, helt nya. Och de kostar bara 250-400 kr! Man kan göra riktiga fynd på barnkläder där också :o)

2011-04-04 | 16:24:26 | http://linajohansson.blogspot.com
Ellie

Lina: Ja just det! det har ajg helt glömt faktiskt!. Tack för tipset!

2011-04-04 | 21:27:21 |
Anders

På vilket sätt var det sjukt att han inte gick vidare? Det visste ni väl att det finns mer än en jury?

2011-04-09 | 11:21:13 |
Ellie

Anders: ja eftersom han sjunger väldigt bra. Vi hade nog förväntat oss att han skulle gå vidare till den "riktiga" juryn iallafall. Så här i efterhand så har vi läst på internet om just idolaudition och att det är fler som tycker det verkar så uppgjort på något sett. Här är en länk som vi hittade om just detta http://7nalisten.weebly.com/idol.html .

2011-04-09 | 15:08:58 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0