babymassage

God kväll!

Äntligen kan man sitta här ett tag. Har inte hunnit sitta här knappt något alls idag eftersom Heiley varit vaken en del och när hon sovit har jag passat på att göra annat braigt här hemma. Tänkte ta mig i kragen någon dag och sätta upp den nya hissgardinen vi köpte i Ullared och sätta upp lite foton i sovrummet på lilla skrollan. Dock blir man inte direkt glad när man kommer in där för jämför man med Heileys rum som snart är nyrenoverat så ser det ut som ja ni jag vet inte vad!. Fulare tapet får man leta efter tycker jag. Det får dock bli ett projekt senare men man kan ju göra så gått man kan med det hämska man redan har hihi.

Idag har det dock inte varit den bästa dagen hittills. Jag har haft sprängande huvudvärk vilket jag haft sedan igår och varit så där kallsvettig ibland. Det blev ju inte direkt bättre när jag blev tvungen att väcka Heiley för att gå ut med Kiwi nu nyligen. Hon blev sååå ledsen för tydligen sov hon som bäst då och hon var mer eller mindre otröstlig. Kan säga att huvudet dunkade ännu värre då. Nu har hon iallafall fått mat och kunnat somna om så nu har jag bestämt mig att aldrig väcka en björn som sover!, speciellt inte på kvällen när hon tänkt sova för natten.


En gammal bild, här är hon ca 2-2,5 månad 

Glömde säga att när vi var på BVC sist så vägde och mätte vi Heiley. 6235g vägde hon så hon hade bara gått upp 28 gram på 1 vecka. Detta säkert eftersom jag försöker hålla lite någelunda mattider för när man ger ersättning blir det lätt att man kan ge för mycket mat eftersom det finns obegränsat. Dock är 28 gram på tok för lite i viktuppgång så vi fick ge henne när hon helt enkelt är hungrig då hon verkar behöva det. Det är en svår balansgång det där. Hon var iallafall 0,5 cm längre nu på en vecka vilket betyder hela 62cm lång.

Imorn är det dags för babymassage på förskolan igen. Försöker massera henne varannan dag till varje dag för dels kan det hjälpa mot kolik och man kommer närmare sitt barn och kan lättare tolka dess signaler. Det sägs också att barn som blir masserade minskar risken för sömnstörningar. Dessutom ökar det kroppsuppfattningen hos barnet. Innan massagen kommer Sofie med sin lilla Wille på fika och det ska bli jättetrevligt för det var länge sedan vi träffades nu.

Nu ska jag nog kolla på kl 8 hos stjärnorna på tv4 play...

god natt!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0