Dagarna i bilder

 God kväll!.

Klockan börjar bli på tok för mycket för att blogga och jag är grymt trött. Igår vaknade jag redan vid 6 eftersom det skulle komma en kille och installera vår nya värmepump!. Nu kan jag säga att det är såååå varmt här hemma, vi har bara 20 grader på värmepumpen och ingen värme på elementen och det är typ 23-24 grader inne!. Det är som att komma till himlen då vår gamla var sååå dålig!, var tvungen att ha 30 grader på den HELA tiden för att få upp en värme på typ 22 grader.

Hur som helst så gik jag upp 6 och hamnade inte i säng förrän kl 02 på natten. Idag vaknade jag dessutom vid 9 då Heiley inte ville sova längre och nu är det snart dax att krypa ner i sängen igen men dock ska vi kolla på vampire diaries på datorn.

Tänkte lägga upp några bilder från dagarna som gått.


För ett par dagar sedan åkte vi till Bolagret då de hade 50% på i stortsett hela butiken!. Dessa koppar köpte jag två st av för endast 10kr st!!, supersnygga tycker jag:).


Formen för ett par dagar sedan. Vikten står fortfarande helt still. typ 67,0-67,3 kg väger jag nu. Hoppas kunna börja småjogga lite snart så kanske det sätter fart på fläsket hihi.


Var på öppna förskolan i torsdags och träffade Sofie och då fick jag denna bok av förskoleläraren eftersom jag inte var med på föräldragruppen i tisdags (pga efterkontrollen). Tydligen får man boken av skärblacka bibliotek, Superbra tycker jag!.


Efter förskolan passade jag på och sola lite på bakgården hemma, superskönt vårväder!


På bakgården börjar massa blommor att ploppa upp, nu är det verkligen vår:).


Heiley har blivit så duktig på att hålla i saker och har blivit medveten om sina händer. Tror dessutom att hon kommer få sna första tänder snart (framtänderna på undrkäken) då jag ser lite utbuktat ut där+ att det är lite vitare just där. Hon stoppar in händerna i munnen så fort hon får tillfälle och älskar att bita i fingrarna på mig haha. Min stora tjej!.


Vår nya SUPERFINA värmepump som vi är så nöjda med, dock smakare så kostar det :S.


Heiley redo för 60 års kalas:)

God natt!

Roger Häggström

hoj ingen

e slarvig att hälsa på i bloggen men du verkar chefa toatlt som träninsmorsa

vi får höras så ska jag meddelaockså hur mina "ba

cköpningsövningar" fungerar i sommar

ha de gott och hälsa Andy

och tipsa maken om Nordic Rage festival nästa år

ha de gott

// Ragwald den förskräcklige

2011-04-02 | 00:26:24 |
Ellie

Roger: Ja jo men man försöker väll. Inte alltid lätt när man ska göra minst 1000 andra saker men det handlar ju mest om prioritet. Hör av dig du! måste ju veta hur det går för din träning hihi. Ska hälsa Andy!

ha det bra!

2011-04-02 | 11:03:23 |
Nettis

Åh hon har på sig det klänningen jag köpte åt henne vad fin hon blev i detn,passar jättebra ju;)Vad duktig tjej hon är håller flaskan själv:)Kram

2011-04-02 | 12:30:59 |
Ellie

Nettis: Japp den passar utmärkt nu!. Hon har ju växt en del och knubbat på sig lite så nu har hon ju 56-62 i stl redan. Ja hon blir bättre och bättre på det faktiskt. Snart kanske hon kan hålla den helt själv:)...kram

2011-04-02 | 19:33:22 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0